EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Hódmezővásárhely

Januárban költözik a NAV

Megújul a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal épülete, és januártól a NAV ügyfélszolgálata is az Ady Endre utcába költözik.

Nyolcszáz négyzetméter alapterülettel és számos új szolgáltatással bővül a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Ady Endre utcai épülete. Januártól az adóhatósági ügyfélszolgálat is az Ady Endre utcába költözik. Az eddigi munkaállomásokkal szemben év első napjától 25 kormányablak várja az ügyfeleket. A járási székhely kormányablakának szolgáltatása kibővül a foglalkoztatási, a földhivatali, valamint családtámogatási ügyfélszolgálattal, de itt kap helyet öt új munkaállomással a Nemzeti Adó- és Vámhivatal új ügyfélszolgálata is.


 

A munkálatok ütemtervnek megfelelően haladnak, így az ügyfelek 2018. január első napjától már az elkészült épületben tudják intézni az ügyes-bajos dolgaikat.

Ám nem csak ez a változás köszönt be az új évvel a hivatal életében: a megújult épületnek köszönhetően a Járási Hivatal a jelenleg használt hat különböző ingatlanból háromba költözik. Így javul az ügyfelek kiszolgálása és olcsóbb lesz a működtetés is.

Az országban először lesz olyan ügyfélszolgálat, ahol a NAV és a Kormányhivatal egy épületben tudja kiszolgálni az ügyfeleket, ami jóval gyorsabbá teszi az ügyintézést.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.