EUR: 321,68 Ft
CHF: 280,87 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Egyéb Hódmezővásárhely

Januárban költözik a NAV

Megújul a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal épülete, és januártól a NAV ügyfélszolgálata is az Ady Endre utcába költözik.

Nyolcszáz négyzetméter alapterülettel és számos új szolgáltatással bővül a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Ady Endre utcai épülete. Januártól az adóhatósági ügyfélszolgálat is az Ady Endre utcába költözik. Az eddigi munkaállomásokkal szemben év első napjától 25 kormányablak várja az ügyfeleket. A járási székhely kormányablakának szolgáltatása kibővül a foglalkoztatási, a földhivatali, valamint családtámogatási ügyfélszolgálattal, de itt kap helyet öt új munkaállomással a Nemzeti Adó- és Vámhivatal új ügyfélszolgálata is.


 

A munkálatok ütemtervnek megfelelően haladnak, így az ügyfelek 2018. január első napjától már az elkészült épületben tudják intézni az ügyes-bajos dolgaikat.

Ám nem csak ez a változás köszönt be az új évvel a hivatal életében: a megújult épületnek köszönhetően a Járási Hivatal a jelenleg használt hat különböző ingatlanból háromba költözik. Így javul az ügyfelek kiszolgálása és olcsóbb lesz a működtetés is.

Az országban először lesz olyan ügyfélszolgálat, ahol a NAV és a Kormányhivatal egy épületben tudja kiszolgálni az ügyfeleket, ami jóval gyorsabbá teszi az ügyintézést.

Kapcsolódó Cikkek

 • Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Urmánczy szobor a Daru-dombon

  Felavatták az erdélyi származású Urmánczy Nándornak állított emlékművet a csepeli Daru-dombon.  A néhai országgyűlési képviselő társaival száz éve, 1918-ban alakította meg a Székely Nemzeti Tanácsot Erdély és Magyarország területi integritásának megőrzéséért, de a Védő Ligák Szövetségének alapítása is az ő nevéhez fűződik.

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.