2018. július 19., csütörtök
Emília

Egyéb Hódmezővásárhely

Januárban költözik a NAV

Megújul a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal épülete, és januártól a NAV ügyfélszolgálata is az Ady Endre utcába költözik.

Nyolcszáz négyzetméter alapterülettel és számos új szolgáltatással bővül a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal Ady Endre utcai épülete. Januártól az adóhatósági ügyfélszolgálat is az Ady Endre utcába költözik. Az eddigi munkaállomásokkal szemben év első napjától 25 kormányablak várja az ügyfeleket. A járási székhely kormányablakának szolgáltatása kibővül a foglalkoztatási, a földhivatali, valamint családtámogatási ügyfélszolgálattal, de itt kap helyet öt új munkaállomással a Nemzeti Adó- és Vámhivatal új ügyfélszolgálata is.


 

A munkálatok ütemtervnek megfelelően haladnak, így az ügyfelek 2018. január első napjától már az elkészült épületben tudják intézni az ügyes-bajos dolgaikat.

Ám nem csak ez a változás köszönt be az új évvel a hivatal életében: a megújult épületnek köszönhetően a Járási Hivatal a jelenleg használt hat különböző ingatlanból háromba költözik. Így javul az ügyfelek kiszolgálása és olcsóbb lesz a működtetés is.

Az országban először lesz olyan ügyfélszolgálat, ahol a NAV és a Kormányhivatal egy épületben tudja kiszolgálni az ügyfeleket, ami jóval gyorsabbá teszi az ügyintézést.

Kapcsolódó Cikkek

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.

 • Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Az Ózd-Budapest irányába közlekedőket érintő hír: Tar és Mátraverebély között teljes útzáras terelést vezetnek be július 21-22 között a vadátjáró beemelési munkái miatt.