2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Kecskemét

Jubileumot ünnepeltek

Értékelték a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elmúlt tizenöt évét a Női arcok, női élethelyzetek című teadélutánon a Bozsó Gyűjteményben, és átadták az év megyei önkénteseinek járó díjakat. 

A Női arcok, női élethelyzetek elnevezésű est vendége ezúttal W. Barna Erika volt, akivel Lévai Jánosné beszélgetett. W. Barna Erika évtizedek óta kutatja a kézírás tudományát, már tíz könyve jelent meg a témában. A pódiumbeszélgetésen mesélt például a pszichológia és a grafológia összekapcsolódásáról, a digitális világ káros hatásairól és a kézírásból kiolvasható tulajdonságokról.


A beszélgetés után értékelték az egyesület elmúlt tizenöt évét, és átadták az év megyei önkénteseinek járó díjakat. Az év megyei önkénteseinek járó elismeréseket Csipak Mária és Bánné Égető Zsuzsanna vehették át.

Bánné Égető Zsuzsanna is az év megyei önkénteseinek járó elismerésben részesült

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.