2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb Kecskemét

Jubileumot ünnepeltek

Értékelték a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elmúlt tizenöt évét a Női arcok, női élethelyzetek című teadélutánon a Bozsó Gyűjteményben, és átadták az év megyei önkénteseinek járó díjakat. 

A Női arcok, női élethelyzetek elnevezésű est vendége ezúttal W. Barna Erika volt, akivel Lévai Jánosné beszélgetett. W. Barna Erika évtizedek óta kutatja a kézírás tudományát, már tíz könyve jelent meg a témában. A pódiumbeszélgetésen mesélt például a pszichológia és a grafológia összekapcsolódásáról, a digitális világ káros hatásairól és a kézírásból kiolvasható tulajdonságokról.


A beszélgetés után értékelték az egyesület elmúlt tizenöt évét, és átadták az év megyei önkénteseinek járó díjakat. Az év megyei önkénteseinek járó elismeréseket Csipak Mária és Bánné Égető Zsuzsanna vehették át.

Bánné Égető Zsuzsanna is az év megyei önkénteseinek járó elismerésben részesült

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.