2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb Kecskemét

Jubileumot ünnepeltek

Értékelték a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elmúlt tizenöt évét a Női arcok, női élethelyzetek című teadélutánon a Bozsó Gyűjteményben, és átadták az év megyei önkénteseinek járó díjakat. 

A Női arcok, női élethelyzetek elnevezésű est vendége ezúttal W. Barna Erika volt, akivel Lévai Jánosné beszélgetett. W. Barna Erika évtizedek óta kutatja a kézírás tudományát, már tíz könyve jelent meg a témában. A pódiumbeszélgetésen mesélt például a pszichológia és a grafológia összekapcsolódásáról, a digitális világ káros hatásairól és a kézírásból kiolvasható tulajdonságokról.


A beszélgetés után értékelték az egyesület elmúlt tizenöt évét, és átadták az év megyei önkénteseinek járó díjakat. Az év megyei önkénteseinek járó elismeréseket Csipak Mária és Bánné Égető Zsuzsanna vehették át.

Bánné Égető Zsuzsanna is az év megyei önkénteseinek járó elismerésben részesült

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.