EUR: 324,37 Ft
CHF: 278,88 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Sport

Kapás Bogi tigrist ajándékozott unokaöccsének!

Kapás Boglárka a kiemelkedő sportteljesítmények mellett az állatok szeretetéről sem feledkezik meg, aktívan részt vesz az Alapítvány a Budapesti Állatkertért munkájában. Bogi volt Niva, a szibériai tigris nevelőszülője, és most ezt ajándékozta tovább unokaöccsének, Domosnak, aki nagyon szereti az állatokat, így biztos,  hogy Niva jó kezekben lesz!

A 24 éves úszónő gőzerővel készül a decemberi rövidpályás úszó-Európa-bajnokságra, nemrég értékelte a világkupán nyújtott teljesítményét és szót ejtett a dániai kontinensviadalról is.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Hazaigazolt Tajti Mátyás

  Hazaigazolt Tajti Mátyás

  A DVTK színeiben folytatja pályafutását Tajti Mátyás, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott középpályása.

 • Tóth „Potya” István a mi hősünk!

  Tóth „Potya” István a mi hősünk!

  Az FTC–Maccabi Tel Aviv Európa-liga-selejtező előtt nem mindennapi országos kiállításmegnyitó volt a Fradi Múzeumban. A Ferencváros és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége közösen emlékezett meg Tóth „Potya” Istvánról, az FTC kiemelkedő labdarúgójáról, a csapat első hivatásos edzőjéről, aki a második világháború alatt, 1944-ben társaival több száz zsidót mentett meg a biztos haláltól.

 • Ez a vb álomcsapata

  Ez a vb álomcsapata

  Kihirdette a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a szurkolók világbajnoki álomcsapatát. Mindenképpen meg kell jegyezni, hogy ez az összeállítás inkább érzelmi, mint szakmai alapon jött létre, hiszen három brazil labdarúgó is helyet kapott a keretben és Cristiano Ronaldo is be lett válogatva.