EUR: 326,48 Ft
CHF: 280,52 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Belföld

Karácsonyi koncert és ajándékozás M2 Petőfi TV és a Holnap Tali színészeivel

Hagyományteremtő jelleggel rendezi meg az M2 Petőfi TV karácsonyi műsorát a Holnap Tali sztárjaival. Az egyórás különleges műsorban felcsendülnek a karácsonyi dalok legszebbjei, a Csendes éjtől egészen az All I Want For Christmas Is You-t felölelően.

Az eseményt és a beérkezett ajándékokat a Szociális és -Gyerekvédelmi Főigazgatósághoz tartozó intézmények kis lakóinak ajánlja fel a közmédia. A műsoros ajándékcsokor mellett átadják az Én vagyok itt c. műsorban a zenészek és vendégművészek által felajánlott relikviákat és meglepetés csomagokat is. Az M2 Petőfi TV megkísérli megörökíteni a törékeny, könnyen elillanó mosolyokat, amit az ünnep emelkedett hangulata varázsolhat a gyerekek szívébe és arcára. Az eseményen való részvétel regisztráció után volt lehetséges, azonban a limitált számú helyek pillanatok alatt elfogytak. A közmédia ifjúsági csatornájának jóvoltából senki sem marad ajándék nélkül: a különleges karácsonyi műsort a tévénézők is láthatják december 23-án este 21.00-tól az M2 Petőfi TV képernyőjén.


Kapcsolódó Cikkek

  • Megint megtámadták Magyarországot

    Megint megtámadták Magyarországot

    Megindult a kötelezettségszegési eljárás Magyarország ellen a “Stop Soros” törvénycsomag miatt, illetve bírósági szakaszba lépett a menekültügyi szabályozás miatt korábban megindított jogsértési eljárás – jelentette be csütörtökön az Európai Bizottság.