2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb Érd

Kerepesi Réka lett Pest Megye Szépe

A három ízben megrendezett Érd Szépe vetélkedés idén Pest Megye Szépe versennyé bővült – ennek volt a döntője múlt szombaton a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házban.

Tizenhat csodaszép döntős hölgy, tizennégy tagú zsűri és több mint háromszáz néző a művelődési ház nagytermében – ez volt a statisztikája az első ízben megrendezett megyei szépségverseny döntőjének, majd az azt követő gálaműsornak.


A verseny fővédnöke, Aradszki András országgyűlési képviselő, mellette a két műsorvezető, Gergely Róbert és Némedi Varga Tímea

A verseny fővédnöke, Aradszki András államtitkár, a térség parlamenti képviselője köszöntő beszédében hangsúlyozta: valamennyi döntőbe jutott versenyzőnek gratulál, és javasolta, tekintsék ezt visszajelzésnek. Valamit jól csináltak, sikerük lett, és ez adjon erőt további feladataik eredményes megvalósításához.

Látványos táncprodukciók színesítették a programot

A szervezők színes programot állítottak össze erre az estére, amelynek a csúcsa természetesen a szépségkirálynő megválasztása volt.


A döntő mezőnye – és mellettük a szigorú zsűri

A döntőbe jutott pályázók

Összesen harminc Pest megyei településről érkeztek a jelentkezők, és végül alapos felkészítés, előzetes válogatások után alakult ki a döntő tizenhat fős mezőnye.

A koronát Bada Zoltán versenyigazgató tette fel az idei szépségkirálynő fejére

A vándorkorona végül egy érdi hölgy, Kerepesi Réka fejére került, aki nagyon bízott a győzelemben. – Mondjuk úgy, hogy reméltem, de hát mindenki, aki benevezett, azért jött ide, hogy nyerjen – mondta az eredményhirdetés után a frissen megkoronázott királynő, aki határozott tervekkel rendelkezik a jövőjével kapcsolatban. – Elég sokat sportoltam, öt évig röplabdáztam, öt évig teniszeztem, mindegyikben országos szinten jó eredményeket értem el. A mai napig rendszeresen járok teniszezni az édesapámmal. Hozzá hasonlóan teniszedző szeretnék lenni, most fogok felvételizni a Testnevelési Egyetemre.

Pest Megye Szépe idén: Kerepesi Réka

Kerepesi Réka, aki Mikuláskor, december hatodikán lesz huszonkét éves, azt is elmondta: egyáltalán nem zavarja, hogy fiatalokat kell majd edzenie, hogy nem ő áll majd fel a dobogóra. A „háttérből” fog örülni az eredményeiknek, mert nagyon szereti a gyerekeket – reméli, hogy neki is lesz majd kettő…

A Lokál kiadója által felajánlott különdíjat Kerepesi Rékának a Lokál Extra érdi szerkesztője, Bognár Nándor adta át

Sporthoz kötődő múltja és tervezett jövője okán a Lokál kiadója által felajánlott különdíjat, az elmúlt esztendő sportját bemutató albumot a Lokál Extra érdi szerkesztője, Bognár Nándor adta át Kerepesi Rékának.

A három első helyezett – balról jobbra: első udvarhölgy Mészáros Petra Ceglédről, Kerepesi Réka szépségkirálynő Érdről és a második udvarhölgy, a Budakesziről érkezett Tóth Gabriella Fotók: Boros Sándor

Az alapító versenyigazgató, Bada Zoltán színvonalas programot állított össze, a telt házas rendezvény közönsége élvezettel nézte-hallgatta a műsort a látványos táncprodukcióktól kezdve Szabó Ádám énekes és harmonikaművész koncertjéig. Mikor a folytatás felől érdeklődtünk, a versenyigazgató a világ legtermészetesebb hangján közölte: azonnal elkezdik a felkészülést a 2018. évi megyei szépségversenyre…

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.