EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Érd

Kerepesi Réka lett Pest Megye Szépe

A három ízben megrendezett Érd Szépe vetélkedés idén Pest Megye Szépe versennyé bővült – ennek volt a döntője múlt szombaton a törökbálinti Munkácsy Mihály Művelődési Házban.

Tizenhat csodaszép döntős hölgy, tizennégy tagú zsűri és több mint háromszáz néző a művelődési ház nagytermében – ez volt a statisztikája az első ízben megrendezett megyei szépségverseny döntőjének, majd az azt követő gálaműsornak.


A verseny fővédnöke, Aradszki András országgyűlési képviselő, mellette a két műsorvezető, Gergely Róbert és Némedi Varga Tímea

A verseny fővédnöke, Aradszki András államtitkár, a térség parlamenti képviselője köszöntő beszédében hangsúlyozta: valamennyi döntőbe jutott versenyzőnek gratulál, és javasolta, tekintsék ezt visszajelzésnek. Valamit jól csináltak, sikerük lett, és ez adjon erőt további feladataik eredményes megvalósításához.

Látványos táncprodukciók színesítették a programot

A szervezők színes programot állítottak össze erre az estére, amelynek a csúcsa természetesen a szépségkirálynő megválasztása volt.


A döntő mezőnye – és mellettük a szigorú zsűri

A döntőbe jutott pályázók

Összesen harminc Pest megyei településről érkeztek a jelentkezők, és végül alapos felkészítés, előzetes válogatások után alakult ki a döntő tizenhat fős mezőnye.

A koronát Bada Zoltán versenyigazgató tette fel az idei szépségkirálynő fejére

A vándorkorona végül egy érdi hölgy, Kerepesi Réka fejére került, aki nagyon bízott a győzelemben. – Mondjuk úgy, hogy reméltem, de hát mindenki, aki benevezett, azért jött ide, hogy nyerjen – mondta az eredményhirdetés után a frissen megkoronázott királynő, aki határozott tervekkel rendelkezik a jövőjével kapcsolatban. – Elég sokat sportoltam, öt évig röplabdáztam, öt évig teniszeztem, mindegyikben országos szinten jó eredményeket értem el. A mai napig rendszeresen járok teniszezni az édesapámmal. Hozzá hasonlóan teniszedző szeretnék lenni, most fogok felvételizni a Testnevelési Egyetemre.

Pest Megye Szépe idén: Kerepesi Réka

Kerepesi Réka, aki Mikuláskor, december hatodikán lesz huszonkét éves, azt is elmondta: egyáltalán nem zavarja, hogy fiatalokat kell majd edzenie, hogy nem ő áll majd fel a dobogóra. A „háttérből” fog örülni az eredményeiknek, mert nagyon szereti a gyerekeket – reméli, hogy neki is lesz majd kettő…

A Lokál kiadója által felajánlott különdíjat Kerepesi Rékának a Lokál Extra érdi szerkesztője, Bognár Nándor adta át

Sporthoz kötődő múltja és tervezett jövője okán a Lokál kiadója által felajánlott különdíjat, az elmúlt esztendő sportját bemutató albumot a Lokál Extra érdi szerkesztője, Bognár Nándor adta át Kerepesi Rékának.

A három első helyezett – balról jobbra: első udvarhölgy Mészáros Petra Ceglédről, Kerepesi Réka szépségkirálynő Érdről és a második udvarhölgy, a Budakesziről érkezett Tóth Gabriella Fotók: Boros Sándor

Az alapító versenyigazgató, Bada Zoltán színvonalas programot állított össze, a telt házas rendezvény közönsége élvezettel nézte-hallgatta a műsort a látványos táncprodukcióktól kezdve Szabó Ádám énekes és harmonikaművész koncertjéig. Mikor a folytatás felől érdeklődtünk, a versenyigazgató a világ legtermészetesebb hangján közölte: azonnal elkezdik a felkészülést a 2018. évi megyei szépségversenyre…

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.