2018. december 19., szerda
Viola

Extra

Kevin végre újra a régi

Kevin már-már annyira hozzá tartozik a karácsonyhoz, mintha családtag lenne. A korábbi hírekkel ellentétben az idei ünnep sem múlhat el a Reszkessetek, betörők! nélkül. Ennek apropóján számos érdekességet gyűjtöttünk össze Kevinről és a két betörőről, akik nélkül elképzelhetetlen lenne a karácsonyi műsor.

A Reszkessetek, betörők! egykori gyerekszínésze, Macaulay Culkin szerelmével, Brenda Songgal és keresztlányával, Paris Jacksonnal nemrég Párizsban járt, ahol lencsevégre kapták őket. A színész a 2012-es mélyrepüléséhez képest ma kimondottan jó bőrben van. Nem drogozik, felhagyott a féktelen bulizással, ivással és csajozással, már nem csontsovány, ráadásul – úgy tűnik – 37 évesen végre meg szeretne állapodni. Culkin az utóbbi néhány évben hatalmas változáson ment át, hosszú rockerfrizurája is a múlté és végre az arcától sem riad meg, aki az egykor közkedvelt gyerekszínész szemébe néz.


Joe Pesci, aki a filmben az „okosabb rablót”, azaz Harryt alakítja, kimondottan jól járt a Reszkessetek, betörők! sikerével. Még 1990-ben szerepet vállalt Martin Scorsese Nagymenők című filmjében, amelyért megkapta a legjobb mellékszereplőnek járó Oscart, és jelenleg is a mesterrel forgat. A kilencvenes években a magyar nézők a Halálos fegyver című filmekben láthatták a legtöbbet. A kétezres évektől kezdve egyre kevesebbet forgat a most 74 éves színész, akiről korábban azt lehetett hallani, hogy veseproblémái miatt nem tudja teljesíteni a felkéréseket.

 

Nem volt ilyen mázlista a „szerencsétlen rablót”, Marvot alakító Daniel Stern, aki a kilencvenes években még kapott ugyan néhány fontosabb szerepet B kategóriás vígjátékokban, de az ezredfordulótól kezdve igen kevés alkalommal tűnt fel a vásznon, és azóta is a Reszkessetek, betörők! által elért hírnevéből él.


Korábban ugyan azt lehetett hallani, hogy idén a kultfilm nélkül kell ünnepelni a karácsonyt, a TV2 azonban orvosolta a problémát, így december 24-én és 25-én is találkozhatunk Kevinnel és a betörőkkel.

Kapcsolódó Cikkek

  • Töltsön egy rendkívüli estet Oláh Ibolyával

    Töltsön egy rendkívüli estet Oláh Ibolyával

    Koncert és színházi este, személyes hangvételű „beszélgetés” a hallgató-nézővel; csöndes feltárulkozás a dalokon és az énekesnő életének fontosabb eseményein keresztül, izgalmas estet ígérnek az énekesnővel a Hungarikum Pódiumon január 5-én.

  • Felújítják az Álomutazót karácsonyra

    Felújítják az Álomutazót karácsonyra

    Karácsony előtt és után nem is jöhetne semmi jobb, mint egy jó családi program. A tavaly nagy sikerű szuperprodukció idén újraéled, ugyanúgy a BOK csarnokban, sztárokkal, lenyűgöző látványvilággal és fantasztikus slágerekkel.