EUR: 325,71 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb Dunaújváros

Lemezbemutató a Galériában

Péterfy Bori új albuma bemutató turnéjának egyik állomása Dunaújváros. Az énekesnő és zenekara a Galéria Jazz Klubban ad koncertet december 9-én. 

Péterfy Bori /Fotó: Péterfy Bori – Facebook

Péterfy Bori már a júniusi DUDIK Fesztiválon megígérte dunaújvárosi rajongóinak, hogy még a télen ismét tiszteletét teszi a városban. Az énekesnő és zenekara, a Love Band hűek ígéretükhöz: december 9-én este tíz órától a Galéria Jazz Klubban csapnak a húrok közé. A Bori X névre keresztelt jubileumi turnén az új album dalait (is) hallhatják majd a rajongók. A korong – a zenekartól megszokott módon – meglehetősen eklektikus, mind a szövegvilágot, mind a zenei aláfestést tekintve. A Lakatlan sziget, a Ne keresd az igazit, az Én voltam és a Föld hívja Földet című dalokhoz videóklip is készült; utóbbi két felvételt  már idén nyáron is láthatta az együttes koncertjeinek közönsége, akik sem Dunaújvárosban, sem a környékbeli (Harta, Érd) fellépéseken nem csalódtak kedvenceikben: a színpadi show kifogástalan, nincsenek üresjáratok, végig feszes ritmusban, nagy lelkesedéssel játssza a zenekar a régi és új dalokat.


A Galéria Jazz Klub pedig szinte hazai pálya Péterfy Boriéknak, akik nem első (és valószínűleg nem utolsó) alkalommal lakják majd be a mozi tetőterét, a közönség közelsége, a szűk, szinte intim tér pedig lehetőséget ad arra, hogy a rajongóival egyébként is szinte együtt lélegző énekesnő és zenekara ismét megmutassa, miért tartják számon őket az egyik legjobb magyar alternatív előadóként. Péterfy Bori és a Love Band galériabeli koncertjeire általában már elővételben elfogy az összes jegy, így borítékolható, hogy ismét telt ház előtt muzsikálhatnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.