EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Dunaújváros

Lemezbemutató a Galériában

Péterfy Bori új albuma bemutató turnéjának egyik állomása Dunaújváros. Az énekesnő és zenekara a Galéria Jazz Klubban ad koncertet december 9-én. 

Péterfy Bori /Fotó: Péterfy Bori – Facebook

Péterfy Bori már a júniusi DUDIK Fesztiválon megígérte dunaújvárosi rajongóinak, hogy még a télen ismét tiszteletét teszi a városban. Az énekesnő és zenekara, a Love Band hűek ígéretükhöz: december 9-én este tíz órától a Galéria Jazz Klubban csapnak a húrok közé. A Bori X névre keresztelt jubileumi turnén az új album dalait (is) hallhatják majd a rajongók. A korong – a zenekartól megszokott módon – meglehetősen eklektikus, mind a szövegvilágot, mind a zenei aláfestést tekintve. A Lakatlan sziget, a Ne keresd az igazit, az Én voltam és a Föld hívja Földet című dalokhoz videóklip is készült; utóbbi két felvételt  már idén nyáron is láthatta az együttes koncertjeinek közönsége, akik sem Dunaújvárosban, sem a környékbeli (Harta, Érd) fellépéseken nem csalódtak kedvenceikben: a színpadi show kifogástalan, nincsenek üresjáratok, végig feszes ritmusban, nagy lelkesedéssel játssza a zenekar a régi és új dalokat.


A Galéria Jazz Klub pedig szinte hazai pálya Péterfy Boriéknak, akik nem első (és valószínűleg nem utolsó) alkalommal lakják majd be a mozi tetőterét, a közönség közelsége, a szűk, szinte intim tér pedig lehetőséget ad arra, hogy a rajongóival egyébként is szinte együtt lélegző énekesnő és zenekara ismét megmutassa, miért tartják számon őket az egyik legjobb magyar alternatív előadóként. Péterfy Bori és a Love Band galériabeli koncertjeire általában már elővételben elfogy az összes jegy, így borítékolható, hogy ismét telt ház előtt muzsikálhatnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.