EUR: 322,45 Ft
CHF: 281,99 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Dunaújváros

Lemezbemutató a Galériában

Péterfy Bori új albuma bemutató turnéjának egyik állomása Dunaújváros. Az énekesnő és zenekara a Galéria Jazz Klubban ad koncertet december 9-én. 

Péterfy Bori /Fotó: Péterfy Bori – Facebook

Péterfy Bori már a júniusi DUDIK Fesztiválon megígérte dunaújvárosi rajongóinak, hogy még a télen ismét tiszteletét teszi a városban. Az énekesnő és zenekara, a Love Band hűek ígéretükhöz: december 9-én este tíz órától a Galéria Jazz Klubban csapnak a húrok közé. A Bori X névre keresztelt jubileumi turnén az új album dalait (is) hallhatják majd a rajongók. A korong – a zenekartól megszokott módon – meglehetősen eklektikus, mind a szövegvilágot, mind a zenei aláfestést tekintve. A Lakatlan sziget, a Ne keresd az igazit, az Én voltam és a Föld hívja Földet című dalokhoz videóklip is készült; utóbbi két felvételt  már idén nyáron is láthatta az együttes koncertjeinek közönsége, akik sem Dunaújvárosban, sem a környékbeli (Harta, Érd) fellépéseken nem csalódtak kedvenceikben: a színpadi show kifogástalan, nincsenek üresjáratok, végig feszes ritmusban, nagy lelkesedéssel játssza a zenekar a régi és új dalokat.


A Galéria Jazz Klub pedig szinte hazai pálya Péterfy Boriéknak, akik nem első (és valószínűleg nem utolsó) alkalommal lakják majd be a mozi tetőterét, a közönség közelsége, a szűk, szinte intim tér pedig lehetőséget ad arra, hogy a rajongóival egyébként is szinte együtt lélegző énekesnő és zenekara ismét megmutassa, miért tartják számon őket az egyik legjobb magyar alternatív előadóként. Péterfy Bori és a Love Band galériabeli koncertjeire általában már elővételben elfogy az összes jegy, így borítékolható, hogy ismét telt ház előtt muzsikálhatnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.