EUR: 323,10 Ft
CHF: 276,79 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Belföld

Lenyúlta a taxis a 380 éves hegedűt

Egy norvég férfi feljelentést tett, miután egy budapesti taxis meglépett a több száz éves hegedűjével. A zenész az egyenruhásoknak elmondta: szó sincs arról, hogy otthagyta volna az értékes hangszert, ugyanis arra kérte a sofőrt, hogy várja meg, amíg elintéz valamit.

A taxis azonban inkább megpattant a drága hangszerrel, amit nem is csodálunk: a hegedű értéke simán fedezte az útiköltséget, sőt! A 34 éves férfi nem tudta megmondani, hogy a budapesti szórakozóhelynél milyen társaság kocsijába ült be, akik egy Király utcai büfénél faképnél hagyták a norvégot, megfújva hárommilliós hangszerét.

/Fotó: police.hu

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Jaj, úgy élvezem én a strandot

  A nap képe: Jaj, úgy élvezem én a strandot

  Idén is elefántfürdetéssel indult Balatonlellén a Cirkuszok éjszakája. Az országos sorozat keretében a Magyar Nemzeti Cirkusz, a Richter Flórián Cirkusz, a Fővárosi Nagycirkusz, az Exit Cirkusz és az Eötvös Cirkusz várja különleges programokkal a közönséget.

 • Vadkenderből volt a sövény

  Vadkenderből volt a sövény

  Az udvarán termesztett vadkendert az a nő, aki maga hívta ki a rendőröket, mert betörtek keszthelyi házának melléképületébe.

 • Háromszor verte el az ellenzéket a Fidesz

  Háromszor verte el az ellenzéket a Fidesz

  Nemcsak Erdei Sándort, művésznevén Rokker Zsoltit, hanem két másik ellenzéki jelöltet is alaposan elvert a Fidesz–KDNP az időközi önkormányzati választásokon hétvégén.