2018. január 21., vasárnap
Ágnes

Külföld

Leves miatt bukott le egy gyilkos

Levesválasztása buktatott le egy gyilkost Indiában: a bűntett elkövetője ugyanis, aki ellopta áldozata személyazonosságát, vegetáriánus ételt kért egy kórházban.

Szudhakár Reddi családtagjai meglepődtek, amikor a savtámadás miatt kórházba került férfi visszautasította a báránylevest. Ekkor fordultak a rendőrséghez azzal a gyanúval, hogy a kórházban fekvő személy nem a rokonuk. A nyomozás kiderítette, hogy Szudhakár Reddi felesége, Szvati Reddi és annak szeretője, Radzses Adzsakole állhat a dél-indiai Telangána államban elkövetett bűntény mögött.


A vizsgálat szerint a feleség és szeretője november 26-án éjszaka megölte Szudhakár Reddit, és testét egy erdőben rejtette el. Majd támadásnak feltüntetve savval tették felismerhetetlenné Radzses Adzsakole arcát.

A szerető ezután kórházba került, ahol a kötések alatt nem látszott valódi arca, a feleség pedig, aki képzett ápolónő, azt mondta a férje rokonainak, hogy a házukba behatoló idegen támadók savazták le, és felépüléséhez plasztikai műtétre lesz szükség.

A rokonoknak azonban feltűnt az alkati és súlybeli különbség, és mikor megtudták, hogy a beteg vegetáriánus ételt kért, megerősödött a gyanújuk, hogy egy másik személy vette át Szudhakár Reddi helyét, aki határozottan szerette a húsos kosztot.

A rendőrség a gyilkosság gyanúja miatt letartóztatta a feleséget, és amint kikerül a kórházból, szeretőjét is őrizetbe veszik.

A szerelmespár állítólag egy filmből vette az ötletet a gyilkosságra és a plasztikai műtét által alátámasztott identitáslopásra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább erősödhetnek az ausztrál-magyar gazdasági kapcsolatok

  Tovább erősödhetnek az ausztrál-magyar gazdasági kapcsolatok

  Erősödtek az ausztrál-magyar kapcsolatok, és ennek üteme a következő időszakban tovább gyorsulhat – összegezte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Steven Ciobo, Ausztrália kereskedelemért, turizmusért és beruházásokért felelős miniszterével folytatott találkozóján.

 • Legalább 10 terrortámadást hiúsítottak meg Libanonban

  Legalább 10 terrortámadást hiúsítottak meg Libanonban

  Az Iszlám Állam dzsihadista szervezet legalább tíz merényletkísérletét sikerült meghiúsítani az elmúlt hónapokban Libanonban köszönhetően azoknak az információknak, amelyekhez a hatóságok a terrorszervezet egyik őrizetbe vett, majd beépített ügynökként alkalmazott tagja révén jutottak – közölte pénteken a libanoni belügyminiszter.

 • Gyász! Elhunyt Paul Bocuse

  Gyász! Elhunyt Paul Bocuse

  Elhunyt 91 éves korában Paul Bocuse, a francia konyhaművészet megújítója. Évek óta Parkinson-kórban szenvedett. A lyoni séf halálhírét Gérard Collomb belügyminiszter, Lyon korábbi polgármestere jelentette be a helyi francia sajtónak szombaton.