2018. március 21., szerda
Benedek

Belföld

Magyar kép az év legviccesebb természetfotója

Kércz Tibor nyerte el a Comedy Wildlife Photography díjat a világ legviccesebb állatfotóinak seregszemléjén.

A természetfotós Ópusztaszeren kapta le egy bagolyfióka ügyetlenkedését, s ezzel a verseny általános kategóriájában első lett. A legjobbak közé egyébként Máté Bence képe is bekerült. A fotópályázatot alapítók célja az, hogy nagyobb figyelmet biztosítsanak bolygónk természeti értékeinek – könnyedebb oldalról is megközelítve.

/Fotó: Comedy Wildlife Photo Awards/Kércz Tibor

/Fotó: Comedy Wildlife Photo Awards/Máté Bence

Kapcsolódó Cikkek

  • Egymásnak szólogat be az ellenzék

    Egymásnak szólogat be az ellenzék

    Sokat elmond a kormányváltásért kiáltó ellenzéki pártokról, hogy látszólag együttműködésről tárgyalnak, valójában egymásnak szólnak be. Vonáék beintettek az LMP-nek egy sztrádabüfében, Gyurcsányék ugyanezt tették a Jobbikkal már jó előre, Szél Bernadett a szocialisták árnyékpolitikáját hibáztatta, neki pedig a 4-es metró császára, Demszky Gábor szólt be a partvonalon túlról.

  • Lekurvázzák az ápolónőket a migránsok

    Lekurvázzák az ápolónőket a migránsok

    Döbbenetes történtet látott napvilágot a napokban a németországi Bielefeld városából. A Nueue Westfalishe című lap szerint a helyi kórházakban úgy bánnal a migránsok az ott dolgozókkal, mint a kutyákkal, ezért egyes intézményekben önvédelmet tanítanak, másokban biztonsági szolgálat vigyáz az emberekre.