2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb Ózd

Meghajolt a listavezető

Visszatértek Ózdra a kézilabdasikerek. Az NB I/B-ben szereplő ÓAM-ÓKC eredményes őszi szezont tudhat maga mögött, amit betetézett a szombati mérkőzés, ahol a bajnokesélyes Békés-Drén KC-t győzték le.

Emlékezetes, izgalmas, remek színvonalú találkozón győzte le a Keleti csoport egyik bajnokaspiránsát az ÓAM-Ózdi KC együttese. A 11. fordulóban a piros-kékek szinte végig uralták a Békés elleni találkozót. Tíz góljával Nyeste Balázs volt a legeredményesebb, de a csapat minden tagja hozzátett a sikerhez. A találkozóra kilátogatott 500 szurkoló élvezetes kézilabdát látott, felidézve a népszerű sportág ózdi hagyományait. ÓAM-ÓKC–Békés-Drén KC 27-25 (11-9). Hazai góldobók: Nyeste (10), Szűcs és Lestál (4-4) Stáb (3), Szabó és bárdos (2-2), Harkó és Kocsis (1-1).


Vecsésen megmaradt a fiatalok veretlensége

Zsinórban tizedik győzelmét aratta a II. osztály Keleti csoportjában az ÓAM-Ózdi KC ifjúsági kézilabda-együttese. A fiatalok a Vecsés vendégeként hétgólos előnyt szereztek az első harminc percben. A második játékrészben a hazaiak játszottak jobban, de az ózdi vezetésből két találat a végére is megmaradt. A végeredmény: Vecsés–ÓAM-Ózdi KC 37-39 (16-23). Az ősz zárásaként jöhet a Mezőkövesd elleni rangadó.

Fotó: Lokál
Megérdemelt öröm a rangadó után

Fotó: Lokál
Izgalmakban nem volt hiány a szoros mérkőzésen

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.