2019. február 23., szombat
Alfréd

Belföld

Mégis közös jelöltet indít a Jobbik és az MSZP Vásárhelyen

A Vásárhely 24 portál szerint közös jelöltet indít a hódmezővásárhelyi időközi polgármester választáson az MSZP és a Jobbik annak ellenére, hogy Vona Gábor, a párt elnöke a szocialistákkal együtt tagadta az ilyen jellegű terveket.

A vásárhelyi időközi polgármester-választás kampánya január 6-án startol, a helyi ellenzék közös jelöltje pedig Márki-Zay Péter közgazdász lesz. A lap úgy tudja, hogy az MSZP és Jobbik alapszervezet is szívesen látná Márki-Zay-t közös polgármester-jelöltként.


A Fidesz-KDNP jelöltje egyébként Hegedűs Zoltán, aki jelenleg a város megbízott polgármestere. Az új polgármestert másfél évre választják, mert 2019 őszén országszerte helyhatósági választások lesznek.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    A lehulló meteorok pályájának kiszámítását és a becsapódó meteoritok megtalálását segíti az a kamerarendszer, amelynek első elemét a szakemberek március elején telepítik Mátraszentimre közelében, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének Piszkéstetői Obszervatóriumánál.

  • Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    A legsürgetőbb feladat a közterületek, zöldfelületek, sétányok és utak rendbetétele a Budai Várnegyedben, aztán a folyamatban lévő beruházások befejezése – mondta Fodor Gergely, a várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Mandinernek adott interjújában, amely szombaton jelent meg az internetes lapban.