2018. október 17., szerda
Hedvig

Belföld

Mégis közös jelöltet indít a Jobbik és az MSZP Vásárhelyen

A Vásárhely 24 portál szerint közös jelöltet indít a hódmezővásárhelyi időközi polgármester választáson az MSZP és a Jobbik annak ellenére, hogy Vona Gábor, a párt elnöke a szocialistákkal együtt tagadta az ilyen jellegű terveket.

A vásárhelyi időközi polgármester-választás kampánya január 6-án startol, a helyi ellenzék közös jelöltje pedig Márki-Zay Péter közgazdász lesz. A lap úgy tudja, hogy az MSZP és Jobbik alapszervezet is szívesen látná Márki-Zay-t közös polgármester-jelöltként.


A Fidesz-KDNP jelöltje egyébként Hegedűs Zoltán, aki jelenleg a város megbízott polgármestere. Az új polgármestert másfél évre választják, mert 2019 őszén országszerte helyhatósági választások lesznek.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Gránátot találtak Lánchídnál!

  Gránátot találtak Lánchídnál!

  Aknagránát került elő a fővárosban, a Lánchíd pesti hídfőjénél szerda délután; a tűzszerészek a robbanótestet elszállították – közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.

 • Országos közlekedésbiztonsági kampány: “Látni és látszani”

  Országos közlekedésbiztonsági kampány: “Látni és látszani”

  A látás és a láthatóság fontosságára figyelmeztető országos közlekedésbiztonsági kampány indult szerdán; a részt vevő gépjárművezetők térítésmentesen vizsgáltathatják át autójuk világító berendezéseit, gumiabroncsait és ellenőriztethetik a látásukat.

 • Orbán: Harcban állunk, de jól állunk

  Orbán: Harcban állunk, de jól állunk

  “Harcban állunk, de jól állunk” – fogalmazott a miniszterelnök Brüsszelben, az Európai Néppárt csúcstalálkozójára érkezve újságíróknak a migráció és a határvédelemmel kapcsolatos kérdésre.