EUR: 322,62 Ft
CHF: 281,76 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Belföld

Megőrült az időjárás! Kedden a húsz fokot is megközelítheti a hőmérő higanyszála

Éjszaka fátyolfelhős lesz az ég, csak helyenként lesz vastagabb felhőzet, számottevő csapadék nem valószínű. Kedden északnyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, de délkeleten, keleten estig változóan felhős lesz az ég.

Délelőtt északnyugaton, délután a Dunántúlon és északon egyre többfelé várható eső, zápor, este az Alpokalján és a Bakonyban havas eső, havazás is előfordulhat. A Tiszántúlon csapadék nem valószínű. A déli szél kedd reggelig sokfelé erős, nagy területen viharos lesz, majd kedden késő délelőttől a szél északnyugatira fordul és mérséklődik, de keleten erős marad a déli szél.


A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 13 fok között alakul, de északkeleten a szélvédett helyeken 2, 5 fok valószínű.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden többnyire 12 és 18 fok között várható. Északnyugaton a reggeli órákban áll be a maximum-hőmérséklet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem fűződnek emberi jogok a határsértéshez

    Nem fűződnek emberi jogok a határsértéshez

    Sem a határsértéshez, sem a célországok önkényes kiválasztásához nem fűződnek emberi jogok, ezért amikor az Európai Unió migrációs kérdésben lépéseket tesz, minden esetben a nemzetközi jog talajáról kell kiindulnia, amely világossá teszi, hogy a migráció nem emberi jog – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Luxembourgban, sajtótájékoztatón.