2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb XIII.kerület

Megújul a Dagály strandfürdő is

Ismét egy újabb kormányzati beruházás színesíti az itt élők szabadidős lehetőségeit. A Vasas stadionhoz hasonlóan a Dagály is megérett a XXI. századi igényeknek megfelelő felújításra. A kormány a vizes vb megrendezéséhez kapcsolódó fejlesztési projektbe bevette a népszerű strandfürdő átépítését is.

A tervek szerint a 2018-as szezonra nyit ki a megújult létesítmény. Megmaradnak a jól bevált, közkedvelt elemek, és megszépül a Dagály főépülete is, továbbá megújulnak a strand zöldterületei. A projekt keretében játszótér is épül. Fontos szempont, hogy az új létesítmény magas színvonalú szabadidős szolgáltatást nyújtson a helyi lakosok számára.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.