2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb XIII.kerület

Megújul a Dagály strandfürdő is

Ismét egy újabb kormányzati beruházás színesíti az itt élők szabadidős lehetőségeit. A Vasas stadionhoz hasonlóan a Dagály is megérett a XXI. századi igényeknek megfelelő felújításra. A kormány a vizes vb megrendezéséhez kapcsolódó fejlesztési projektbe bevette a népszerű strandfürdő átépítését is.

A tervek szerint a 2018-as szezonra nyit ki a megújult létesítmény. Megmaradnak a jól bevált, közkedvelt elemek, és megszépül a Dagály főépülete is, továbbá megújulnak a strand zöldterületei. A projekt keretében játszótér is épül. Fontos szempont, hogy az új létesítmény magas színvonalú szabadidős szolgáltatást nyújtson a helyi lakosok számára.


Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.