EUR: 323,43 Ft
CHF: 286,53 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb XV.kerület

Megvan az első győzelem

A Palota RSC-nek NBI-es győzelmet hozott a Mikulás. Ráadásul az idénybeli első diadalt, amelyet a TF otthonában sikerült megszerezni.

Kerületünk csapata ráadásul simán tudott nyerni. Lényegében csak az első szett elejéig volt szoros a meccs, 8:6-is állásnál lányaink robbantottak, sorra szerezték pontjaikat, egyre csak nőtt a különbség a két csapat között. A lányok a második szettben lemásolták az első játékrészben mutatott teljesítményüket, és jó játékkal megnyerték a második szettet is.


A lányok végre győzelemnek örülhettek (Fotó:facebook)

A harmadik szettben aztán már az elején állva hagyták a TF-eseket. Nagyon jó játékkal, egységes csapatszerkezettel, a taktikai utasításokat betartva, egymásért hajtva alig egy óra játék után megszerezték az első győzelmet a bajnokságban. Ezt a nagyszerű játékot emelte ki Glózik János vezetőedző is, aki elmondta, csak dicsérni tudja a csapat összes játékosának hozzáállását.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.