EUR: 311,03 Ft
CHF: 265,36 Ft
2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb XV.kerület

Megvan az első győzelem

A Palota RSC-nek NBI-es győzelmet hozott a Mikulás. Ráadásul az idénybeli első diadalt, amelyet a TF otthonában sikerült megszerezni.

Kerületünk csapata ráadásul simán tudott nyerni. Lényegében csak az első szett elejéig volt szoros a meccs, 8:6-is állásnál lányaink robbantottak, sorra szerezték pontjaikat, egyre csak nőtt a különbség a két csapat között. A lányok a második szettben lemásolták az első játékrészben mutatott teljesítményüket, és jó játékkal megnyerték a második szettet is.


A lányok végre győzelemnek örülhettek (Fotó:facebook)

A harmadik szettben aztán már az elején állva hagyták a TF-eseket. Nagyon jó játékkal, egységes csapatszerkezettel, a taktikai utasításokat betartva, egymásért hajtva alig egy óra játék után megszerezték az első győzelmet a bajnokságban. Ezt a nagyszerű játékot emelte ki Glózik János vezetőedző is, aki elmondta, csak dicsérni tudja a csapat összes játékosának hozzáállását.

Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.