EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb XV.kerület

Megvan az első győzelem

A Palota RSC-nek NBI-es győzelmet hozott a Mikulás. Ráadásul az idénybeli első diadalt, amelyet a TF otthonában sikerült megszerezni.

Kerületünk csapata ráadásul simán tudott nyerni. Lényegében csak az első szett elejéig volt szoros a meccs, 8:6-is állásnál lányaink robbantottak, sorra szerezték pontjaikat, egyre csak nőtt a különbség a két csapat között. A lányok a második szettben lemásolták az első játékrészben mutatott teljesítményüket, és jó játékkal megnyerték a második szettet is.


A lányok végre győzelemnek örülhettek (Fotó:facebook)

A harmadik szettben aztán már az elején állva hagyták a TF-eseket. Nagyon jó játékkal, egységes csapatszerkezettel, a taktikai utasításokat betartva, egymásért hajtva alig egy óra játék után megszerezték az első győzelmet a bajnokságban. Ezt a nagyszerű játékot emelte ki Glózik János vezetőedző is, aki elmondta, csak dicsérni tudja a csapat összes játékosának hozzáállását.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.