EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb XV.kerület

Mézeskalács-meseváros Újpalotán

Te is építenél mézeskalácsból házat a mesevárosban? Vagy csak megnéznéd, hogyan is néz ez ki nagyban? Most itt a lehetőség.

Az Újpalotai Szabadidő Központ várja a XV. kerületben élő gyerekek, felnőttek, családok, alkotó kedvű közösségek jelentkezését egy káprázatos mézeskalács-meseváros elkészítéséhez. A házakat a résztvevők otthon állítják össze, mindenki önálló elképzelései szerint alakíthatja és díszítheti alkotását. Egyénileg és csapatban is lehet dolgozni.

A Zsókavár utcában található Újpalotai Közösségi Házba december 7-én reggel 9 órától  december 8-án 20 óráig várják a maximum A/4-es méretű tésztaalapra készített mézeskalács-házikókat. A felépült mesevárost december 10-én, vasárnap 18 órakor nyitják meg a Közösségi Ház előterében. A megnyitón természetesen kaláccsal, teával és forralt borral várják az érdeklődőket, az alkotónknak pedig apró ajándékkal kedveskednek a szervezők.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.