EUR: 322,48 Ft
CHF: 279,73 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Egyéb Kecskemét

Mikulás a toronyból

Sok Mikulással találkozhattunk december elején Kecskeméten is, azonban kétségkívül évek óta az egyik legnépszerűbb a Gong Rádió Mikulása, aki az előző évekhez hasonlóan idén is a Nagytemplom tornyából ereszkedett le krampuszaival. A szülők és a gyerekek vidám dallal várták a nagyszakállút, aki kicsit ugyan váratott magára, de végül szép lassan, kötélhágcsón ereszkedett le a főtéri Nagytemplom tornyából.

A Mikulás már fentről üdvözölte a gyerekeket
Fotó: hiros.hu

Ezt követően csokimikulást és szaloncukrot osztogatott krampuszaival és rádiós segítőivel. A látványos akcióhoz hangulatot biztosított a pompás főtéri díszvilágítás is. A Mikulás délutáni akciója előtt egész délelőtt a várost járta és több mint 1500 csomagot osztott ki iskolákban, óvodákban, idősotthonokban és közintézményekben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.