2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Kecskemét

Mikulás a toronyból

Sok Mikulással találkozhattunk december elején Kecskeméten is, azonban kétségkívül évek óta az egyik legnépszerűbb a Gong Rádió Mikulása, aki az előző évekhez hasonlóan idén is a Nagytemplom tornyából ereszkedett le krampuszaival. A szülők és a gyerekek vidám dallal várták a nagyszakállút, aki kicsit ugyan váratott magára, de végül szép lassan, kötélhágcsón ereszkedett le a főtéri Nagytemplom tornyából.

A Mikulás már fentről üdvözölte a gyerekeket
Fotó: hiros.hu

Ezt követően csokimikulást és szaloncukrot osztogatott krampuszaival és rádiós segítőivel. A látványos akcióhoz hangulatot biztosított a pompás főtéri díszvilágítás is. A Mikulás délutáni akciója előtt egész délelőtt a várost járta és több mint 1500 csomagot osztott ki iskolákban, óvodákban, idősotthonokban és közintézményekben.


Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.