EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Kecskemét

Mikulás a toronyból

Sok Mikulással találkozhattunk december elején Kecskeméten is, azonban kétségkívül évek óta az egyik legnépszerűbb a Gong Rádió Mikulása, aki az előző évekhez hasonlóan idén is a Nagytemplom tornyából ereszkedett le krampuszaival. A szülők és a gyerekek vidám dallal várták a nagyszakállút, aki kicsit ugyan váratott magára, de végül szép lassan, kötélhágcsón ereszkedett le a főtéri Nagytemplom tornyából.

A Mikulás már fentről üdvözölte a gyerekeket
Fotó: hiros.hu

Ezt követően csokimikulást és szaloncukrot osztogatott krampuszaival és rádiós segítőivel. A látványos akcióhoz hangulatot biztosított a pompás főtéri díszvilágítás is. A Mikulás délutáni akciója előtt egész délelőtt a várost járta és több mint 1500 csomagot osztott ki iskolákban, óvodákban, idősotthonokban és közintézményekben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.