EUR: 317,76 Ft
CHF: 279,91 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Székesfehérvár

Mikulás-napi mobil segített az ünnepre készülőknek

Az ünnepi készülődés időszakában a zsúfolt bevásárló- és üzletközpontok, piacok, kirakodóvásárok környékén hívták fel a rendőrök a lakosság figyelmét az őket érintő legfontosabb személy- és vagyonvédelmi szabályokra Fehérváron.

Az adventi időszak zavartalanságának biztosítása érdekében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság (FMRFK) bűnmegelőzési szakemberei december 6-án városszerte több helyszínen személyesen tájékoztatták az állampolgárokat azokról a lehetőségekről, amelyekkel megelőzhető, hogy vagyon elleni bűncselekmények áldozataivá váljanak. Az érdeklődők a mobil információs pontokon figyelemfelhívó kiadványok és prevenciós prospektusok segítségével tájékozódhattak a megelőzés módszereiről, ezzel egyidejűleg pedig személyesen is feltehették a témával kapcsolatos kérdéseiket.


Az FMRFK szakemberei azt tanácsolják, hogy nagy tömegben és zsúfolt helyeken mindenki fokozottan vigyázzon értéktárgyaira! Fotó: police.hu

Az FMRFK szakemberei azt tanácsolják, hogy nagy tömegben és zsúfolt helyeken mindenki fokozottan vigyázzon értéktárgyaira. Senki ne tartson személyi okmányokat, értékeket hátizsákja, táskája külső zsebeiben, ellenőrizze több alkalommal, hogy válltáskája becsatolt állapotban van-e. Különösen fontos, hogy gépjárműben soha senki ne hagyjon jól látható helyen értékeket, és a jármű ajtajait és ablakait minden esetben zárja le. Tegye meg ezt akkor is, ha csak néhány percre száll ki a gépkocsiból!

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.