EUR: 321,80 Ft
CHF: 280,47 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb XXI.kerület

Minden ovis győzött az AMK-ban

A csepeli óvodások számára rendezett ügyességi és labdarúgó-találkozót a Csepel Utánpótlás Sportegyesület (CSUSE) a Nagy Imre ÁMK felújított tornacsarnokában. Az eseményt a Magyar Labdarúgó Szövetség égisze alatt, a Grassroots Fesztivál Bozsik intézményi program keretében bonyolították le. 

Az év végi záró sportbemutató jó alkalmat kínált arra, hogy a szülők jelenlétében a gyerekek különféle közös játékokon vegyenek részt és barátságok köttessenek. A jó hangulatú találkozót a csepeli önkormányzat támogatta.


Fazekas Attila, a CSUSE elnökhelyettese és korosztályos edzője arról számolt be, hogy a kerületi szintű fesztivált háromszor rendezik meg egy évben. Az öt éven felüli óvodások számára ez volt az első alkalom. A mostani eseményre tizenhárom csepeli óvodából kétszáz gyerek jelentkezett, akik tizenhét csoportban játszottak, fociztak és a korosztályuknak megfelelő különféle ügyességi számokban tették próbára magukat. A csoportokban fiúk és lányok együtt szerepeltek. Az egyik ügyességi számban labda nélküli koordinációs mozgás volt a feladat, a másikban kézilabdakapuba kellett rúgni a labdát. Ennek volt egy nehezített változata, amikor műanyag bóják között kellett cikcakkban futni és aztán betalálni a kapuba. Játékos focimérkőzéseket is vívtak egymás ellen a csoportok: a pályára lépő négy-négy résztvevő kiskapus meccset játszott. A találkozó végén nem volt eredményhirdetés, mert mindenki győzött és minden óvodás jutalomban részesült. A CSUSE legközelebb februárban, majd májusban rendezi meg az óvodáskorúak fesztiválját.

Hajrá, mi!

Ki éri utol leghamarabb?

Nem volt könnyű a bolyák közt lavírozni (Fotók: csepel.hu)

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.