EUR: 326,48 Ft
CHF: 280,52 Ft
2018. július 20., péntek
Illés

Egyéb Hódmezővásárhely

Mindenki győztesnek mondhatja magát

32. alkalommal rendezte meg a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ a Kistérségi Amatőr Művészeti Fesztivált Hódmezővásárhelyen, amelynek döntőjében 12 produkciót értékelt a zsűri.

A színpadon láthatott a közönség táncos produkciókat, hallhatott szavalatokat, de olyan is volt, aki színdarabbal vagy zenei előadással készült. Nem volt egyszerű dolga az értékelő bizottságnak, hiszen a legjobbak közül kellett kiválasztani azokat, akik a hazavihették a díjakat.


Az elődöntőkből 12 produkció jutott tovább a döntőbe, amik között láthattunk egyéni és csoportos előadásokat

A pódiumra sorra érkeztek a fellépők. Volt, aki egyedül és voltak csoportosan. Természetesen a zsűri pontozta a produkciókat, de a közönség értékelése sem volt elhanyagolható. Mindenkit, aki legyőzte az izgalmát és megmutatta, mit tud, hatalmas taps köszöntött a színpadon.

Az elődöntőkből 12 produkció jutott tovább a döntőbe, amik között láthattunk egyéni és csoportos előadásokat

A műsorszámok végén a zsűri megbeszélte a látottakat, majd kiosztották a Polgármesteri Hivatal és a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ díjait. Összesen 11 formáció részesült jutalomban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.