2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb Hódmezővásárhely

Mindenki győztesnek mondhatja magát

32. alkalommal rendezte meg a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ a Kistérségi Amatőr Művészeti Fesztivált Hódmezővásárhelyen, amelynek döntőjében 12 produkciót értékelt a zsűri.

A színpadon láthatott a közönség táncos produkciókat, hallhatott szavalatokat, de olyan is volt, aki színdarabbal vagy zenei előadással készült. Nem volt egyszerű dolga az értékelő bizottságnak, hiszen a legjobbak közül kellett kiválasztani azokat, akik a hazavihették a díjakat.


Az elődöntőkből 12 produkció jutott tovább a döntőbe, amik között láthattunk egyéni és csoportos előadásokat

A pódiumra sorra érkeztek a fellépők. Volt, aki egyedül és voltak csoportosan. Természetesen a zsűri pontozta a produkciókat, de a közönség értékelése sem volt elhanyagolható. Mindenkit, aki legyőzte az izgalmát és megmutatta, mit tud, hatalmas taps köszöntött a színpadon.

Az elődöntőkből 12 produkció jutott tovább a döntőbe, amik között láthattunk egyéni és csoportos előadásokat

A műsorszámok végén a zsűri megbeszélte a látottakat, majd kiosztották a Polgármesteri Hivatal és a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ díjait. Összesen 11 formáció részesült jutalomban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.