2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Hódmezővásárhely

Mindenki győztesnek mondhatja magát

32. alkalommal rendezte meg a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ a Kistérségi Amatőr Művészeti Fesztivált Hódmezővásárhelyen, amelynek döntőjében 12 produkciót értékelt a zsűri.

A színpadon láthatott a közönség táncos produkciókat, hallhatott szavalatokat, de olyan is volt, aki színdarabbal vagy zenei előadással készült. Nem volt egyszerű dolga az értékelő bizottságnak, hiszen a legjobbak közül kellett kiválasztani azokat, akik a hazavihették a díjakat.


Az elődöntőkből 12 produkció jutott tovább a döntőbe, amik között láthattunk egyéni és csoportos előadásokat

A pódiumra sorra érkeztek a fellépők. Volt, aki egyedül és voltak csoportosan. Természetesen a zsűri pontozta a produkciókat, de a közönség értékelése sem volt elhanyagolható. Mindenkit, aki legyőzte az izgalmát és megmutatta, mit tud, hatalmas taps köszöntött a színpadon.

Az elődöntőkből 12 produkció jutott tovább a döntőbe, amik között láthattunk egyéni és csoportos előadásokat

A műsorszámok végén a zsűri megbeszélte a látottakat, majd kiosztották a Polgármesteri Hivatal és a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ díjait. Összesen 11 formáció részesült jutalomban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.