2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Egyéb Szeged

Mindennél édesebb a királynő csókja

Bene Viola, a 19 éves szépség forró csókcsatát vívott szerelmével a koronázási ceremónia után a kulisszák mögött.

Kinn nagy pelyhekben hullt a hó, bent pedig 19, koránára vágyó fiatal lányka izgult a szegedi IH sokat látott falai között, családtagjaival és barátaival. Majd megjelent Berki Krisztián (nem az olimpiai bajnok), és egy habcsóknak öltöztetett műsorvezető lánnyal beindították a show-t.


Bikiniben ragyogtak a hölgyek

A fürdőruhás felvonulás az ilyen versenyeken a nézők által leginkább várt rész. Volt egyenfelszerelés, és egyértelműen kiderült, hogy vizuálisan jól castingolták a versenyzőket. A lányok ettől féltek a legjobban, hiszen egy ponton táncolniuk is kellett, de arcukra végre mosoly költözött, és a koreográfia is kifogástalan volt, pláne ha eláruljuk, hogy összesen két nap alatt tanulták meg az egészet. Bár a lányok a színpadon nem szólaltak meg, mi az elmúlt napokban többször beszélgettünk velük, és az volt az összbenyomásunk, hogy az országos szépségversenyek átlagánál jóval értelmesebbek voltak az indulók.


A koronázás előtt meglestük őket az öltözőben 

Az estélyi ruhák is jól mutattak rajtuk, és bár néhányan egy szponzortól kapták azokat, aki hazai szerelésben lépett fel, az sem vallott szégyent. Pompás tinidámák töltötték meg a színpadot. Ezt követően összeült a zsűri dönteni. Berki nagy erővel fűzte a nyolcas számú versenyzőt, és még azt is elárulta, azért szereti a Szeged Szépét, mert itt minden évben legalább az infláció mértékével nő a gázsija.

Tizenkilenc lány versengett a koronáért

Bene Viola még a fürdőruhás felvonuláson

Egy házibulin ismerkedtek meg másfél évvel ezelőtt

Méltó fejre került a korona

Az eredményhirdetést is élőben mutattuk a Facebookon, így elsőként tőlünk tudhatták meg, hogy 2017-ben Bene Viola személyében egy szegedi lány fejére került a korona. Kékegyi Szimonetta, a leköszönő szépség adta át neki a fejdíszt, és persze ezután még konfettieső is hullott rájuk. Megszámlálhatatlan fotó készült az újdonsült királynőről, majd Hódi Pamela saját Instagram-oldalán élőben is beszélgetett a nyertessel. Egy fiú azonban ekkor már csak arra várt, hogy végre megcsókolhassa királynővé választott kedvesét. – Egy házibuliban ismerkedtünk meg, másfél éve tart a szerelmünk. Szerintem én sokkal jobban izgultam a nézőtéren, mint ő a színpadon, még a mobiltelefonom is eldobtam, amikor kiderült, hogy ő lett a legszebb – mondta Viloa kedvese a csók után. Ez a Szeged Szépe volt, itt nem öltöztették be nagymamáink falvédőibe a lányokat, hiszen a népviseletes felvonulás egyre inkább kezd beépülni az ilyen szépségbiennálékba. Volt azonban 19 lány, aki elég bátor volt ahhoz, hogy két nap gyakorlás után színpadra álljon és megmutassa magát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek