EUR: 323,07 Ft
CHF: 275,97 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Pécs

Motoros Mikulások rótták a várost

Bár a mínuszok már repkedtek, a pécsi motorosokat ez sem riasztotta vissza. Több mint százan vették elő téli álmukból kétkerekűjüket, hogy azokkal repítsék el a gyerekeknek szánt ajándékokat. A gurulással egybekötött jótékonykodás célja az volt, hogy megmutassák: a közösség erejével sokakat boldoggá lehet tenni.

Idén a motoros Mikulások a városban több helyen is megálltak, sőt a gyermekklinikát és a gyermekotthont is meglátogatták. Az akciót a Dél-dunántúli Motoros Egyesület szervezte, amely év közben több figyelemfelhívó megmozdulást is rendez.

Bár az ajándékoknak is örültek a gyerekek, a legnagyobb mosolyt mégis a motorral tudják az arcokra csalni (Fotó: Németh Kriszta)

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.