2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Pécs

Motoros Mikulások rótták a várost

Bár a mínuszok már repkedtek, a pécsi motorosokat ez sem riasztotta vissza. Több mint százan vették elő téli álmukból kétkerekűjüket, hogy azokkal repítsék el a gyerekeknek szánt ajándékokat. A gurulással egybekötött jótékonykodás célja az volt, hogy megmutassák: a közösség erejével sokakat boldoggá lehet tenni.

Idén a motoros Mikulások a városban több helyen is megálltak, sőt a gyermekklinikát és a gyermekotthont is meglátogatták. Az akciót a Dél-dunántúli Motoros Egyesület szervezte, amely év közben több figyelemfelhívó megmozdulást is rendez.

Bár az ajándékoknak is örültek a gyerekek, a legnagyobb mosolyt mégis a motorral tudják az arcokra csalni (Fotó: Németh Kriszta)

Kapcsolódó Cikkek

  • Fedezzük fel a természetet!

    Fedezzük fel a természetet!

    Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és – úgy látszott – véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson arra a helyre, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre.

  • Betömik a lyukat

    Betömik a lyukat

    A tervek szerint – az időjárás függvényében – április 19-én, csütörtökön megkezdi a kivitelező az egri Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását. A munka nem egy önálló, ideiglenes megoldást jelent, hanem a már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból.