EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Budapest

MSZP-Jobbik koalíció Zuglóban – A kerület érdeke ellen szavazott Karácsony Gergely

Karácsony Gergely polgármester reklámadó bevezetésére tett javaslatot, amely 12000 forintban határozta volna meg a közterületi hirdetési táblák négyzetmétere után fizetendő adót. Ez a javaslat az előzetes becslések szerint évi 30-60 millió forint pluszt jelentett volna az amúgy finanszírozási problémákkal küszködő zuglói önkormányzatnak.

Karácsony Gergely Zugló polgármestere végül a saját szavazatát sem szavazta meg, így a kerület évi 30-60 millió forintos plusz bevételtől esett el ( Fotó: Sáfár Tibor)

Simicska pártja, a Jobbik azonban nem akarta, hogy plusz bevételhez jusson Zugló, ezért módosító javaslatában nulla forint fizetendő adóra tett javaslatot. Az indítvány ugyan elvérzett, de az igazi csavar csak ezután következett, ami intő jel kell, hogy legyen a zuglóiaknak. Karácsony Gergely eredeti, 12000 forint/négyzetméteres javaslatát ugyanis sem a Jobbik, sem az MSZP nem támogatta, és végül maga Karácsony Gergely sem szavazta meg!


Zuglóban már összenőtt, ami összetartozik!
Karácsony Gergely a Jobbikkal és az MSZP-vel közösen akadályozták meg, hogy évi több tízmilliós pluszbevétele legyen Zuglónak, így a kerület lakosságának életkörülményeinek javítása helyett a Jobbik és az MSZP pártpolitikai érdekei érvényesültek. A pártpolitika ismét megelőzte a Zuglóiak érdekét! A zuglói Fidesz felszólítja Karácsony Gergely polgármestert, hogy oligarchák és pártpolitikai érdekek helyett a zuglóiak érdekeit képviselje!

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

 • Eifert-képek Újpesten

  Eifert-képek Újpesten

  Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.

 • Pályaválasztás középfokon

  Pályaválasztás középfokon

  Asztalos, húsipari dolgozó, gázszerelő, magasépítő technikus – mind mind hiányszakma jelenleg hazánkban. Ezekkel, és még 46 mesterséget kínáló oktatási intézménnyel ismerkedhettek meg a kerületi diákok a Ferencvárosi Pályaválasztási Börzén.