EUR: 322,84 Ft
CHF: 275,81 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Sport

Nagy már nem kell a Bolognának

Az olasz GazzaMercato információja szerint Nagy Ádám már a télen klubot válthat. A magyar válogatott futballista nagyon kevés lehetőséghez jutott Bolognában, ezért valószínűleg nem csupán klubot, de országot is vált.

Az olasz lap úgy tudja, francia és spanyol klub is érdeklődik Nagy iránt, ám a kérők neve egyelőre nem ismert. A 22 éves középpályás az Eb után igazolt Bolognába, ám a jó kezdet után idén már alig kapott lehetőséget, a bajnokságban mindössze három meccsen játszott és 169 percet töltött a pályán.

Kapcsolódó Cikkek

 • Franciaország a futball trónján

  Franciaország a futball trónján

  Előzetesen minden adott volt ahhoz, hogy a moszkvai Luzsnyiki Stadion 78 ezer szurkolója méltóképpen ünnepelhesse meg a futball és az egész sportvilág legfontosabb eseményét, a labdarúgó-világbajnokság döntőjét.

 • Másodszor világbajnok Franciaország!

  Másodszor világbajnok Franciaország!

  Története során másodszor nyert labdarúgó-világbajnokságot Franciaország azzal, hogy az oroszországi vb moszkvai döntőjében 4-2-re legyőzte Horvátországot.

 • Sokkal több a horvát szurkoló Moszkvában

  Sokkal több a horvát szurkoló Moszkvában

  Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság döntőjét megelőző szombat éjszaka a horvát szurkolók hatalmas többségben voltak a rivális francia drukkerekkel szemben Moszkva belvárosában.