EUR: 317,44 Ft
CHF: 279,53 Ft
2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Egyéb Dunaújváros

Nemes célért árulták a forralt bort

A Fidesz dunaújvárosi szervezetének prominens személyiségei kínáltak forralt bort és teát a Dózsa téren. Az italokért mindenki tetszőleges összeget ajánlhatott fel. Az összegyűlt pénzzel a Szent Pantaleon Kórházat támogatják. 

Összesen csaknem 390 ezer forint gyűlt össze azon a jótékonysági rendezvényen, amelyet a Fidesz dunaújvárosi szervezete hozott tető alá a közelmúltban – szó szerint, hiszen a Dózsa téren tartott forraltbor- és teaárusítás alkalmával az eső miatt sátortető alatt mérték az italokat a párt helyi jeles személyiségei, köztük dr. Galambos Dénes, a térség országgyűlési képviselője és Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere.


Dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő (jobbra) és Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere (jobbról a második) is csatlakozott a kezdeményezéshez

A „vendégek” az asztalon kihelyezett dobozba tehették felajánlásaikat az italokért cserébe. Az összegyűlt pénzösszeget a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház rendelkezésére bocsátják. A tervek szerint a szülészeti osztály eszközkészletét fejlesztik a befolyt adományból.

Kapcsolódó Cikkek