2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Dunaújváros

Nemes célért árulták a forralt bort

A Fidesz dunaújvárosi szervezetének prominens személyiségei kínáltak forralt bort és teát a Dózsa téren. Az italokért mindenki tetszőleges összeget ajánlhatott fel. Az összegyűlt pénzzel a Szent Pantaleon Kórházat támogatják. 

Összesen csaknem 390 ezer forint gyűlt össze azon a jótékonysági rendezvényen, amelyet a Fidesz dunaújvárosi szervezete hozott tető alá a közelmúltban – szó szerint, hiszen a Dózsa téren tartott forraltbor- és teaárusítás alkalmával az eső miatt sátortető alatt mérték az italokat a párt helyi jeles személyiségei, köztük dr. Galambos Dénes, a térség országgyűlési képviselője és Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere.


Dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő (jobbra) és Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere (jobbról a második) is csatlakozott a kezdeményezéshez

A „vendégek” az asztalon kihelyezett dobozba tehették felajánlásaikat az italokért cserébe. Az összegyűlt pénzösszeget a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház rendelkezésére bocsátják. A tervek szerint a szülészeti osztály eszközkészletét fejlesztik a befolyt adományból.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.