2018. július 18., szerda
Frigyes

Külföld

Nézegessen giccses, már-már visszataszító karácsonyi dekorációkat!

Vannak, akik hajlamosak megfeledkezni a karácsony lényegéről. Sokan azt hiszik, ha felül tudják múlni a szomszédok, barátok vagy ismerősök házára aggatott fényorgiát, azzal azt bizonyítják, hogy ők aztán az ünnepek meghitt szellemében élnek.

Azonban ez egy hatalmas tévedés. Ez nem más, mint képmutatás, hiszen a legtöbb esetben, amikor bezáródik az ajtó, nem a szeretetről és a családról szól a karácsony. Pedig ez lenne a lényege. Fényes égősor, de még ajándék sem kell hozzá. Csak mi, a család.


Nos, miután megfejtettük az ünnepek lényegét, mutatunk néhány olyan háztartást, ahol a megvilágosodás még várat magára. Fejben, nem a környezetünkben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trump és Putyin barátkoztak

  Trump és Putyin barátkoztak

  Vlagyimir Putyin és Donald Trump megtartotta első hivatalos beszélgetését, július 16-án Helsinkiben. A találkozó mindössze néhány nappal azután történt, hogy az Egyesült Államok hackertámadással vádolt meg tizenkét orosz hírszerző ügynököt.

 • Támogatják a román állam által megbírságolt önkormányzati vezetőket

  Támogatják a román állam által megbírságolt önkormányzati vezetőket

  A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) megyei és területi szervezetei, önkormányzati és parlamenti képviselői szolidaritási alapot hoznak létre, hogy közösen támogathassák a román állam által megbírságolt székelyföldi önkormányzati vezetőket – közölte hétfői hírlevelében a szövetség.

 • Tizenkét újabb holdat fedeztek fel a Jupiter körül

  Tizenkét újabb holdat fedeztek fel a Jupiter körül

  Amerikai tudósok 12 újabb holdat fedeztek fel a Jupiter körül, ezzel a Naprendszer legnagyobb bolygója holdjainak a száma 79-re emelkedett – jelentette be Scott Sheppard, a Carnegie Tudományos Intézet kutatója.

 • Hamis útlevelekkel akartak Németországba repülni a migránsok

  Hamis útlevelekkel akartak Németországba repülni a migránsok

  Az elmúlt három napban a görög rendőrség 48 migránst tartóztatott fel az Égei-tengeri Szantorini, Míkonosz, illetve Rodosz szigetek repülőterein, akik hamis útlevelekkel próbáltak felszállni Németországba, Dániába, Olaszországba, és más közép-európai országokba tartó légijáratokra – közölték a görög hatóságok kedden.