EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 20., szombat
Vendel

Egyéb Dunaújváros

Óévbúcsúztató a Fradi ellen

A Ferencváros ellen játszotta az év utolsó mérkőzését a DUE-Maarsk Graphics női vízilabdacsapata. A végig kiegyenlített mérkőzésen egygólos, 12-11 arányú győzelmet aratott Mihók Attila csapata. 

A Ferencváros otthonában ugrott vízbe a Dunaújvárosi Egyetem női vízilabdacsapata a 2017-es év utolsó bajnoki mérkőzésén. A téli szünet előtti „évzáró” találkozón, a Népligetben kiegyenlített mérkőzésre lehetett számítani, hiszen az elmúlt időszakban feljavult a Ferencváros játéka, így egyáltalán nem mehettek biztosra a vendégek. A dunaújvárosiak komolyan vették a találkozót, hiszen az első negyedben – igaz, csak egy góllal – meg is szerezték a vezetést (2-3). A folytatás azonban a Fradinak sikerült jobban: a második játékérészben sikerült kiegyenlíteniük Kasó Orsolyáéknak (4-4), így az ötperces „nagyszünet” után szinte teljesen új meccs vette kezdetét. Annál is inkább, mert a harmadik etapban is fej fej mellett haladtak a csapatok, és sokáig úgy tűnt, a záró negyed előtt is egált mutat majd az eredményjelző.


A Népligetben játszotta utolsó idei mérkőzését a DUE- Maarsk Graphics

A játékrész hajrájában azonban sikerült magához ragadnia a vezetést a DUE-Maarsk Graphics együttesének, így egygólos vendégvezetéssel várhatták az utolsó felvonást a csapatok (7-8). A negyedik negyedet a dunaújvárosiak kezdték jobban, Szilágyi Dorottya megúszásból szerzett góljával kétgólosra növelték előnyüket (7-9). A folytatásban ismét adok-kapok volt a csapatok között a gólszerzést tekintve: egyik csapat sem tudott jelentős előnyre szert tenni. A vendéglátóknál Bujka Barbara fél perccel a lefújás előtt szerzett gólt, egy találat volt csupán a különbség (11-12). Innen azonban nem sikerült egyenlítenie a Fradinak, így a DUE győzelemnek örülhetett a Népligetben.

Kapcsolódó Cikkek