EUR: 317,13 Ft
CHF: 279,17 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb Zalaegerszeg

Pályabejárás és örömfutás a szilveszteri MMM útvonalán

A rendező Zalaegerszegi Triatlon Klub az idén december 17-én, vasárnap rendezi  pályabejáró futását, amelyre szívesen várnak minden érdeklődőt. Immár hagyomány, hogy a versenyt megelőzően egy kisebb-nagyobb csapat végigfutja az MMM útvonalát (többek között a pályajelölések ellenőrzése céljából).

Ez kiváló alkalmat nyújt a pályát még nem ismerők számára, hogy felmérjék a terepet, de a rutinos hegyi maratonistáknak is nagyszerű lehetőség, hogy ráhangolódjanak az esemény hangulatára.
A futás 9-kor indul, a találkozó az uszoda épülete előtt lesz. A futás tempóját úgy választják meg, hogy az mindenkinek kényelmes legyen. Lehetőség van a teljes útvonal teljesítésére is, de persze korábban is ki lehet szállni. A jó hangulat viszont minden esetben garantált!

Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.