2018. március 17., szombat
Gertrúd, Patrik

Egyéb Zalaegerszeg

Pályabejárás és örömfutás a szilveszteri MMM útvonalán

A rendező Zalaegerszegi Triatlon Klub az idén december 17-én, vasárnap rendezi  pályabejáró futását, amelyre szívesen várnak minden érdeklődőt. Immár hagyomány, hogy a versenyt megelőzően egy kisebb-nagyobb csapat végigfutja az MMM útvonalát (többek között a pályajelölések ellenőrzése céljából).

Ez kiváló alkalmat nyújt a pályát még nem ismerők számára, hogy felmérjék a terepet, de a rutinos hegyi maratonistáknak is nagyszerű lehetőség, hogy ráhangolódjanak az esemény hangulatára.
A futás 9-kor indul, a találkozó az uszoda épülete előtt lesz. A futás tempóját úgy választják meg, hogy az mindenkinek kényelmes legyen. Lehetőség van a teljes útvonal teljesítésére is, de persze korábban is ki lehet szállni. A jó hangulat viszont minden esetben garantált!


Kapcsolódó Cikkek

 • Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Francia rekorder darab a csabai színpadon

  Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

 • Kisdiákok nagy szavalása

  Kisdiákok nagy szavalása

  Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.

 • Jön a Blues Brother show!

  Jön a Blues Brother show!

  Megtartották az olvasópróbáját a The Blues Brothers – The Hungarian show című produkciónak a Soproni Petőfi Színházban.