2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Belföld

 Rázva, nem keverve

Az innováció begyűrözött a modern italok világába is. Ennek legjobb példája a Libellis Irium pezsgőcsalád és a Libellis Premium Gin, a palackba zárt fantasztikum.

Így kavarog a varázslatos csillogás a pezsgőben. Igazán ünnepi

A ParkDoktor Kft. által Európa 12 országában, köztük immár Magyarországon is forgalmazott italok gyártásáért a 100 éves múltra visszatekintő, saját borászattal, szeszfőzdével rendelkező, Spanyolországban piacvezető és nemzetközileg is elismert minősítésekkel rendelkező Libellis cég felel, amely csodát tett. Olyan varázslatot alkottak, amely nemcsak ízvilágában, de különleges megjelenésében is egyedi produkció az italvilág porondján. Ami különlegessé teszi ezt a páratlan nedűt, az a mutatvány!


Az átlátszó ital felrázva szivárványosan színjátszó, gyöngyházként csillogó fémes fényhatásokat generál, amelyek mint egy varázslat hullámzanak át a palackon. Az ember nem hisz a szemének. Eltart egy jó ideig, mire elhisszük, amit látunk, és kíváncsivá tesz minket, hogy megtörjük a mágiát, és kinyissuk a palackba zárt tündérvilágot.

De mikor máskor próbálnánk valami különlegessel kényeztetni magunkat, mint az év végi ünnepek alatt? Ez a csodás, gyümölcsös aromájú ital platinafénybe öltözve emeli a pillanat varázsát. A Libellis Irium prémiumkategóriás pezsgő és gin rázva fogyasztandó, semmiképp sem keverve…

Vigyázat, csapda!

A látvány annyira egyedi és szemet gyönyörködtető, hogy a vizuális élmény elviszi a show-t, és a végén vonakodunk kinyitni a palackot. De ne feledjük, ez elsősorban egy finom ital, amely azért született, hogy az ízlelőbimbóinkon keresztül elbűvöljön, és mámort csempésszen az ünnepekbe!

www.libellis.hu

Pezsgővideó: https://www.youtube.com/watch?v=c1tweEnbJtc

Ginvideó: https://www.youtube.com/watch?v=1I1hp-VRBNU

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Munkavacsorán fogadta Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnököt Orbán Viktor miniszterelnök szombat este Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

  • 210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    A Lidl Magyarország a már bejelentett intézkedések mellett további 210 tonnával csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával – tájékoztatta az áruházlánc pénteken az MTI-t.