EUR: 322,86 Ft
CHF: 286,03 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Budapest I.kerület XII.kerület

Sára Luca lett az ország szépe

Az I. kerületben lakó Tarsoly Sára Luca nyerte a Kasszandra Stúdió által szervezett országos gyermekszépségversenyt.

A kicsiknek előbb egy fényképes válogatáson kellett „átmenniük” – a szülőknek három képet kellett beküldeniük –, majd a végső döntőben a kifutón is el kellett bűvölniük a zsűrit. Sára Lucának ez sikerült, így a 0–2-éves korosztályban ő lett az ország szépe.

Tarsoly Sára Luca elbűvölte a zsűrit és a közönséget is

Kapcsolódó Cikkek

 • Vívók foglalták el a Hősök terét

  Vívók foglalták el a Hősök terét

  Olimpiai és világbajnokok, korosztályos válogatottak, és a legfiatalabbak részvételével, több mint ötszáz vívó népszerűsítette bemutatójával az egyik legsikeresebb magyar sportágat, a vívást a sportág világnapján.

 • Több mint 4,5 millió forint gyűlt össze a kerületnek

  Több mint 4,5 millió forint gyűlt össze a kerületnek

  Sokan látogattak ki a Richter Egészségváros XVI. kerületi rendezvényére, melyen a résztvevők az ingyenes szűrésekkel két és fél millió forintot gyűjtöttek össze, ami a Richter által felajánlott kétmilliós alapadománnyal kiegészülve 4,5 millió forintra nőtt.

 • Napraforgó START! Megálló

  Napraforgó START! Megálló

  Szeptember 1-jén új törvény által meghatározott feladattal bővül a kerületi Napraforgó Család és Gyermekjóléti Központ tevékenysége.

 • Bemutatjuk Magyarország jó hírét

  Bemutatjuk Magyarország jó hírét

  Kriszt László színházi rendező és koreográfus évtizedek óta lakik a kerületünkben. A Kazán István Kamaraszínház vezetője legutóbb az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban szervezett zenés estet, most pedig azt vette a fejébe, hogy előkészíti a Magyarország jó hírnevét elősegítő programsorozatot.