EUR: 323,08 Ft
CHF: 276,76 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Belföld

Soros kottájából játszik az LMP

A Lehet Más a Politika a korábbinál sokkal vehemensebben, agresszívabban támadja a Fidesz-kormányt, miközben Soros György bevándorláspárti tőzsdespekuláns hazai tevékenységének kommentálásától tartózkodnak – írja az origo.hu.

Az LMP esetében egyre erősebb a gyanú, hogy ez nem véletlen: a párt társelnökének, Szél Bernadettnek a tanulmányait és közéleti pályájának sikerességét is meghatározta a Soros-birodalomhoz való kapcsolata. 16 évesen Soros-ösztöndíjat nyert, később pedig olyan szervezetekben vállalt szerepet, mint a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület és a Humanista Mozgalom, ráadásul a parlamenti szavazásokon rendre Soros álláspontja szerint nyomta a gombot.


Az LMP korábbi, kecskeméti kongresszusáról kiszivárgott információk szerint a párt megváltoztatta választási együttműködési stratégiáját és megnyitotta kapuit a széles körű ellenzéki együttműködés előtt.

Szél korábban LMP-s képviselőként védte a spekuláns civiljeit, támogatta a lex CEU eltörlését, nem szavazta meg a népszavazást követően a kvótákról szóló alkotmánymódosítást, a magyar–szerb határon a kerítést, valamint elutasította a jogi határzárat szigorító módosításokat.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Jaj, úgy élvezem én a strandot

  A nap képe: Jaj, úgy élvezem én a strandot

  Idén is elefántfürdetéssel indult Balatonlellén a Cirkuszok éjszakája. Az országos sorozat keretében a Magyar Nemzeti Cirkusz, a Richter Flórián Cirkusz, a Fővárosi Nagycirkusz, az Exit Cirkusz és az Eötvös Cirkusz várja különleges programokkal a közönséget.

 • Vadkenderből volt a sövény

  Vadkenderből volt a sövény

  Az udvarán termesztett vadkendert az a nő, aki maga hívta ki a rendőröket, mert betörtek keszthelyi házának melléképületébe.

 • Háromszor verte el az ellenzéket a Fidesz

  Háromszor verte el az ellenzéket a Fidesz

  Nemcsak Erdei Sándort, művésznevén Rokker Zsoltit, hanem két másik ellenzéki jelöltet is alaposan elvert a Fidesz–KDNP az időközi önkormányzati választásokon hétvégén.