2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Egyéb XIV.kerület

Sportolókat ünnepeltek

Immár hagyomány, hogy karácsony előtt díjazzák az év során legjobb eredményt elért kerületi sportolókat.

Nem volt ez másként az idén sem. Színültig megtelt a Zuglói Civil Ház díszterme, ami nem is csoda, hiszen nem kevesebb mint 43 sportoló és edzőik vehették át idén az elismeréseket. Sőt a jövő nagy sportolóit is vendégül látták a szervezők, hiszen 12 zuglói diák kapott „Jó Sportoló, Jó Tanuló” díjat, míg tíz kerületi, már most komoly sporteredményt felmutató fiatal tehetség Fiatal Zuglói Sportolók Díjat és egyösszegű felkészülési támogatást kapott. Jelen Tamás, a Fidesz zuglói választókerületi elnöke egy különdíjat is felajánlott az év legsikeresebb sportolójának, Földházi Zsófia öttusázónak. Jelen Tamás betegség miatt nem tudott ott lenni az ünnepségen, ezért díját Rozgonyi Zoltán sportért felelős alpolgármester adta át.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tollaslabdában is jók az érdiek

  Tollaslabdában is jók az érdiek

  Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

 • Pillantás a rácsok mögé

  Pillantás a rácsok mögé

  Az 5. BIDF (Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál) versenyfilmjeként mutatták be a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön lelkészéről, Butsy Lajos atyáról készült dokumentumfilmet.

 • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Újra Zalaegerszegre jön az Omega

  Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.