EUR: 313,08 Ft
CHF: 267,32 Ft
2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb XIV.kerület

Sportolókat ünnepeltek

Immár hagyomány, hogy karácsony előtt díjazzák az év során legjobb eredményt elért kerületi sportolókat.

Nem volt ez másként az idén sem. Színültig megtelt a Zuglói Civil Ház díszterme, ami nem is csoda, hiszen nem kevesebb mint 43 sportoló és edzőik vehették át idén az elismeréseket. Sőt a jövő nagy sportolóit is vendégül látták a szervezők, hiszen 12 zuglói diák kapott „Jó Sportoló, Jó Tanuló” díjat, míg tíz kerületi, már most komoly sporteredményt felmutató fiatal tehetség Fiatal Zuglói Sportolók Díjat és egyösszegű felkészülési támogatást kapott. Jelen Tamás, a Fidesz zuglói választókerületi elnöke egy különdíjat is felajánlott az év legsikeresebb sportolójának, Földházi Zsófia öttusázónak. Jelen Tamás betegség miatt nem tudott ott lenni az ünnepségen, ezért díját Rozgonyi Zoltán sportért felelős alpolgármester adta át.


Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.