EUR: 321,86 Ft
CHF: 281,56 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Belföld

Szánalmasan kevesen mentek a Jobbik tüntetésére

A fél várost lezárták a Jobbik demonstrációja miatt, megnehezítetté vált a péntek délután, kora esti közlekedés, mindez legfeljebb pár száz ember miatt. 

Pár száz tüntető. Ennyi ember ment ki a főváros utcáira, hogy részt vegyen a plakátmutyiban résztvevő Jobbik megmozdulásán. Ezt a “tömeget” úgy sikerült összehozni, hogy több baloldali párttal is kiegészült a tábor.


Az embereket tényleg nem lehet becsapni. Miközben 2,3 millióan válaszolnak a nemzeti konzultáció kérdéseire, miközben látják, hogy a miniszterelnökük éppen Brüsszelben harcol a magyar érdekekért, pontosan tudják, hogy nevetséges tüntetni egy csalássorozat miatt. Az Állami Számvevőszék kivizsgálta a Jobbik törvénytelenségét, kiderültek Simicska Lajos trükkjei – írja az Origo.

Mint arról korábban beszámoltunk, a PestiSrácok.hu megszerezte Simicska Lajos két plakátcége és a Jobbik közti plakátszerződéseket, amelyekből fény derül egy minden határt átlépő, elképesztően arcátlan pártfinanszírozási mutyira. Az oligarcha olyan feltételekkel kötött szerződést, amelyekkel gyakorlatilag több százmillió forintot ajándékozott a baloldalra átlavírozó néhai nemzeti pártnak.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tömegek a Gerecse Kapujánál

  Tömegek a Gerecse Kapujánál

  A szép őszi időnek is köszönhető, hogy a szabadidős programokat kedvelők szívesen keresik fel a térség új turisztikai központját, az augusztusban átadott Gerecse Kapuját és környékét.

 • Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata: Hálás vagyok a sorsnak, hogy édesanya lehetek

  Mák Kata nevéhez híven mindig is hitt a fortuna erejében, hiszen az élet olyan lehetőségeket sodort elé, amik által elérte az álmait. A SzerencseSzombat háziasszonya leginkább azért hálás a sorsnak, hogy hamarosan megszületik első gyermeke, akinek már most a kistestvért terveznek párjával.

 • Megint az Orbán családról hazudozik a baloldali média

  Megint az Orbán családról hazudozik a baloldali média

  Újabb nagyon aljas álhír terjedt el a magukat függetlennek hazudó baloldali fake news portálokon. A balliberális propagandagépezet most épp arról hazudott, hogy Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Flóra katonai gépen utazott haza Ciprusról.

 • Innovációban támogatják az ipari szereplőket

  Innovációban támogatják az ipari szereplőket

  – Hatalmas kihívás elé állítja az autóipari szereplőket a hónap elején Luxemburgban született EU-döntés, amelynek értelmében 2030-ig az autógyártó vállalatoknak 35 százalékkal kell csökkenteniük szén-dioxid-kibocsátási értékeit, ezért ezen a területen a jövőben az eddiginél is fontosabb lesz a kutatás-fejlesztés és az innováció – jelentette ki Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a szerdán megnyílt Automotive Hungary 2018 6.