2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Kecskemét

Színezőket ajándékozott a polgármester

Szépen gyűlnek az ajándékok a Hírös Médiacentrum szerkesztőségének játékgyűjtő akcióján, amit a Városi Szociális Közalapítvánnyal közösen indított. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester is vitt csomagot, a város szecessziós épületeiről készült gyönyörű kifestőkkel és társasjátékokkal.

Bán János, a Kecskeméti Médiacentrum ügyvezető-főszerkesztője vette át azokat az ajándékokat, amelyekkel a polgármester járult hozzá a karácsonyi játékgyűjtő akcióhoz. Szemereyné Pataki Klaudia örömmel látta, milyen sok adomány érkezett a felhívásra, amelynek célja, hogy minél több rászoruló gyerek karácsonyát tehessék örömtelivé.


Szemereyné Pataki Klaudia és Bán János a Médiacentrum szerkesztőségében az adomány ávételekor

A polgármester Kecskemét szecessziós épületeit bemutató meseszép kifestőket és készségfejlesztő játékokat helyezett az adománygyűjtő ládákba és további sok sikert kívánt az akcióhoz.

Szerencsére sokan érzik szívügyüknek a Városi Szociális Közalapítvánnyal közösen indított gyűjtést. Nem csak új vagy újszerű játékok, mesekönyvek érkeznek, áradnak a szerkesztőségbe nippek, bizsuk, apró csecsebecsék is, amelyekből az alapítvány vásárt rendez. Ennek bevételét szintén játékok vásárlására fordítják.

A Médiacentrum közleménye: „Nagyon köszönünk minden adományt, december 15-ig várjuk a játékokat, mesekönyveket a Kecskeméti Televízió Szabadság tér 2. szám alatti szerkesztőségébe. Tegyük együtt szebbé a rászorulók karácsonyát!

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.