EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Kecskemét

Színezőket ajándékozott a polgármester

Szépen gyűlnek az ajándékok a Hírös Médiacentrum szerkesztőségének játékgyűjtő akcióján, amit a Városi Szociális Közalapítvánnyal közösen indított. Szemereyné Pataki Klaudia polgármester is vitt csomagot, a város szecessziós épületeiről készült gyönyörű kifestőkkel és társasjátékokkal.

Bán János, a Kecskeméti Médiacentrum ügyvezető-főszerkesztője vette át azokat az ajándékokat, amelyekkel a polgármester járult hozzá a karácsonyi játékgyűjtő akcióhoz. Szemereyné Pataki Klaudia örömmel látta, milyen sok adomány érkezett a felhívásra, amelynek célja, hogy minél több rászoruló gyerek karácsonyát tehessék örömtelivé.


Szemereyné Pataki Klaudia és Bán János a Médiacentrum szerkesztőségében az adomány ávételekor

A polgármester Kecskemét szecessziós épületeit bemutató meseszép kifestőket és készségfejlesztő játékokat helyezett az adománygyűjtő ládákba és további sok sikert kívánt az akcióhoz.

Szerencsére sokan érzik szívügyüknek a Városi Szociális Közalapítvánnyal közösen indított gyűjtést. Nem csak új vagy újszerű játékok, mesekönyvek érkeznek, áradnak a szerkesztőségbe nippek, bizsuk, apró csecsebecsék is, amelyekből az alapítvány vásárt rendez. Ennek bevételét szintén játékok vásárlására fordítják.

A Médiacentrum közleménye: „Nagyon köszönünk minden adományt, december 15-ig várjuk a játékokat, mesekönyveket a Kecskeméti Televízió Szabadság tér 2. szám alatti szerkesztőségébe. Tegyük együtt szebbé a rászorulók karácsonyát!

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.