EUR: 321,68 Ft
CHF: 280,87 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

Tőlük búcsúztunk 2017-ben

Az idei évben számos hírességtől búcsúztunk, összeszedtük a legismertebb embereket akik ma már nem lehetnek köztünk. A lista a teljesség igénye nélkül készült.

Klapka György


Pár nappal 88. születésnapja után halt meg az Aranyember, január 4-én.  Magyar üzletember, táncos, koreográfus.

Klapka György (Fotó: Máté Krisztián)

 

Torgyán József


Magyar politikus és ügyvéd. 1990–2002 között országgyűlési képviselő, 1991-től 2002-ig az FKGP elnöke, 1998 és 2001 között földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter. Január 22-én hunyt el 84 évesen.

MTI Fotó: Kovács Attila

 

Sir John Vincent Hurt

Golden Globe- és BAFTA-díjas angol színész. Rengeteg film fűzödik nevéhez, köztük a Harry Potter, Parfüm, és a V mint vérbosszú is. Az elenfántember című filmert Oscar-díjra is jelölték. Január 25-én hunyt el hasnyálmirigyrákban.

 

Chris Cornell

Christopher John Boyle, amerikai rockzenész, dalszerző, aki leginkább a seattle-i Soundgarden énekeseként, illetve az Audioslave korábbi énekeseként vált ismertté. A kivételes, közel négy oktávos hangterjedelemmel rendelkező Cornell szólóalbumokat és filmzenéket is készített. Május 18-án 52 évesen egyik turnéja során vetett véget önkezűleg életének.

Chris Cornell

 

Roger Moore

Az angol színészt és producert legtöbbeknek nem kell bemutatni. Leghíresebb szerepei közé mégis csak a James Bond sorolható. A május 23-án elhunyt hírességtől 89 éves korában búcsúztunk.

/Fotó: Profimedia

 

Prodigy

Negyvenkét éves korában június 21-én  Las Vegasban halt meg a 90-es évek sztárja. A Mobb Deep rappere egy ritka betegségben szenvedett és nagy valószínűséggel ez okozta a halálát is.

 

Schubert Éva

Kossuth-díjas magyar színésznő, rendező, színészpedagógus. Csontritkulása miatt kerekesszékbe kényszerült, hosszan tartó betegség után életének 86 évében halt meg július 11-én.

MTI Fotó: Bruzák Noémi

 

Chester Charles Bennington

Amerikai énekes, a Linkin Park és a Dead by Sunrise frontembere. Mielőtt öngyilkos lett éveken át küzdött súlyos depresszióval. Július 20-án 41 évesen halt meg az ismert énekes.

Fotó: Google

 

 Lorán Lenke

Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Kozák László Jászai Mari-díjas színművész özvegye. A harsány színésznő augusztus 27-én 90 évesen halt meg.

Fotó: dfp

 

Hugh Hefner

Hugh Marston Hefner  amerikai sajtómágnás, a Playboy magazin kiadója, kitalálója és szerkesztője. A playboy életérzés atjya. Szeptember 27-én hunyt el 91 évesen.

 

Aradszky László

Magyar énekes, olaszos slágereivel az 1960-as években a magyar tánczene egyik legnépszerűbb előadója. Rosszullét után álmában hunyt el október 8-án az ikonikus zenész, 82 éves volt.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

 

 Som Lajos

Magyar zenész és basszus gitáros. Hetvenedik életévében október 30-án hunyt el a Piramis együttes meghatározó alakja.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

 

Stadler József

Az ismert vállalkozó 66 éves korában hunyt el egy agyvérzés következtében, november 21-én.

 

Fábián Juli

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után december 16-án  Budapesten hunyt el. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró a The Zoohacker énekesnője 37 éves volt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.