EUR: 322,84 Ft
CHF: 275,81 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Nyíregyháza

Új kutyafuttató a Malomkertben

Kutyafuttatót adtak át a napokban a Malomkertben. Közel 1500 négyzetméteren, körbekerítve, kis és nagy testű kutyák számára kettéosztva áll a kutyások és kedvenceik rendelkezésre az új létesítmény. A kutyafuttatót az önkormányzat hozta létre, több mint hatmillió forintba került.

A közel 1500 négyzetméteres kutyafuttató a Kert közben épült fel. A kisebb és nagyobb testű kutyák számára kettéosztva, padokkal, szemetesekkel látták el a létesítményt. Számos olyan eszköz is megtalálható itt, amellyel akár agilityversenyekre is fel lehet készíteni a négylábúakat.

A malomkerti kutyafuttató 6,2 millió forintba került, amit az önkormányzat saját forrásból teremtett elő. Ezzel együtt már 12 olyan helyszín áll rendelkezésre a megyeszékhelyen, ahol póráz nélkül is biztonságosan lehet kutyázni.

(Fotó: Lokál/Rögtön használatba vették a kutyatulajdonosok a futtatót)

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.