EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Nyíregyháza

Új kutyafuttató a Malomkertben

Kutyafuttatót adtak át a napokban a Malomkertben. Közel 1500 négyzetméteren, körbekerítve, kis és nagy testű kutyák számára kettéosztva áll a kutyások és kedvenceik rendelkezésre az új létesítmény. A kutyafuttatót az önkormányzat hozta létre, több mint hatmillió forintba került.

A közel 1500 négyzetméteres kutyafuttató a Kert közben épült fel. A kisebb és nagyobb testű kutyák számára kettéosztva, padokkal, szemetesekkel látták el a létesítményt. Számos olyan eszköz is megtalálható itt, amellyel akár agilityversenyekre is fel lehet készíteni a négylábúakat.

A malomkerti kutyafuttató 6,2 millió forintba került, amit az önkormányzat saját forrásból teremtett elő. Ezzel együtt már 12 olyan helyszín áll rendelkezésre a megyeszékhelyen, ahol póráz nélkül is biztonságosan lehet kutyázni.

(Fotó: Lokál/Rögtön használatba vették a kutyatulajdonosok a futtatót)

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.