EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Egyéb Nyíregyháza

Új parkolóautomaták a városban

Öt új parkolóautomatát vásárolt a NYÍRVV Nonprofit Kft., melyeket a Bocskai, Széchenyi és Bujtos utcákon, kettőt pedig a Bessenyei téren helyeztek el. A beszerzésre azért volt szükség, mert a régi, 15 éves gépek javíttatása az alkatrészek utánpótlása miatt komoly problémát okozott.

A leszerelt, régi automatákat felújítást követően új helyszínekre helyezik ki. Az automaták beszerzése bruttó 11,7 millió forintba került.

(Fotó: NYÍRVV/ Az új automaták használata egyszerű, nyomógombokkal működtethető )

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.