2018. január 18., csütörtök
Piroska

Extra

Újabb sztár felajánlása a Jónak lenni jó! kampányában

Újabb sztár tett felajánlást a közmédia Jónak lenni jó! kampányában. Pápai Joci a baseball sapkáját, illetve két, a fotóját ábrázoló Rubik-kockát ajánlott jótékonysági célra.

Pápai Joci, a Dal 2017 nyertese felajánlotta baseball sapkáját a közmédia jótékonysági kampányában, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy minél nagyobb összeget gyűjtsön az MTVA az idei kedvezményezett, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat részére. A sapka azért is különleges, mert az énekes magával vitte Kijevbe, amikor idén májusban az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselte Magyarországot. Most ezt a sapkát, továbbá két, a fotóját ábrázoló Rubik-kockát lehet megvásárolni.


Az eddig beérkezett adományok összege már 20 millió forint felett jár. A 1350-es telefonszám hívásával bárki 250 forint értékben adakozhat a Szeretetszolgálat számára. A támogatókhoz már csatlakozott a Nemzeti Kézilabda Akadémia is, a Demján Alapítvány pedig a végső összesítés során a beérkezett magánfelajánlások összegét 50 százalékkal megemeli.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.

 • Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Szexi ikertornyok: Megan és Claudia

  Ki van a fotókon? A 31 éves Megan Fox színésznő és a 24 éves Claudia Alende modell mintha ikrek lennének. Mindketten gyönyörűek, igéző szemekkel és tökéletes alakkal. Annyi a különbség, hogy Claudia teltebb és a kerek popsijáért egyszerűen odavannak a férfiak.

 • Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  Balázs Andrea vérét adta Árpa Attiláért

  25 előadását ünnepelte a Stephen King  horror regényéből készült Tortúra című darab a Karinthy Színházban. Az Árpa Attila és Balázs Andrea főszereplésével készült előadás nem alatt nem kevés sérülést szedett össze a színésznő, sőt a saját vérét is adta az előadás sikeréért.