EUR: 322,42 Ft
CHF: 284,45 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Extra

Újabb sztár felajánlása a Jónak lenni jó! kampányában

Újabb sztár tett felajánlást a közmédia Jónak lenni jó! kampányában. Pápai Joci a baseball sapkáját, illetve két, a fotóját ábrázoló Rubik-kockát ajánlott jótékonysági célra.

Pápai Joci, a Dal 2017 nyertese felajánlotta baseball sapkáját a közmédia jótékonysági kampányában, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy minél nagyobb összeget gyűjtsön az MTVA az idei kedvezményezett, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat részére. A sapka azért is különleges, mert az énekes magával vitte Kijevbe, amikor idén májusban az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselte Magyarországot. Most ezt a sapkát, továbbá két, a fotóját ábrázoló Rubik-kockát lehet megvásárolni.


Az eddig beérkezett adományok összege már 20 millió forint felett jár. A 1350-es telefonszám hívásával bárki 250 forint értékben adakozhat a Szeretetszolgálat számára. A támogatókhoz már csatlakozott a Nemzeti Kézilabda Akadémia is, a Demján Alapítvány pedig a végső összesítés során a beérkezett magánfelajánlások összegét 50 százalékkal megemeli.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Töltsön egy rendkívüli estet Oláh Ibolyával

    Töltsön egy rendkívüli estet Oláh Ibolyával

    Koncert és színházi este, személyes hangvételű „beszélgetés” a hallgató-nézővel; csöndes feltárulkozás a dalokon és az énekesnő életének fontosabb eseményein keresztül, izgalmas estet ígérnek az énekesnővel a Hungarikum Pódiumon január 5-én.

  • Felújítják az Álomutazót karácsonyra

    Felújítják az Álomutazót karácsonyra

    Karácsony előtt és után nem is jöhetne semmi jobb, mint egy jó családi program. A tavaly nagy sikerű szuperprodukció idén újraéled, ugyanúgy a BOK csarnokban, sztárokkal, lenyűgöző látványvilággal és fantasztikus slágerekkel.