EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Újabb vádak Dustin Hoffman ellen

Újabb két nő vádolta meg szexuális zaklatással Dustin Hoffman Oscar-díjas amerikai filmszínészt.

A színdarabíró Cori Thomas a Variety című lapnak mesélte el az 1980-ban történt incidenst, amelyet aztán az AP hírügynökségnek küldött e-mailjében is megerősített.


Thomas Hoffman lányával járt egy osztályba, amikor megismerkedett a színésszel. Egy hármasban eltöltött New York-i ebédet követően Hoffman állítólag felhívta a szállodaszobájába az akkor 16 éves Thomast, hogy a lány ott várja meg az édesanyját. Miután a színész lánya távozott, Hoffman lezuhanyozott, majd egy szál törölközőben jelent meg, végül azt is ledobta magáról. A színész ezt követően köntösbe bújt és megkérte Thomast, hogy masszírozza meg a lábát, majd többször is megkérdezte tőle, hogy akarja-e még látni meztelenül.

A Variety csütörtökön publikált cikkében egy másik nő, Melissa Kester is zaklatással vádolta meg a színészt, aki állítólag a nő nadrágjába dugta a kezét az 1987-es Ishtar című film zenéjének felvételekor egy hangstúdióban. Az eset egy spanyolfal mögött történt, miközben mások, köztük Kester barátja is a közelben voltak.


Hoffman szóvivője és ügyvédje egyelőre nem reagált az újabb vádakkal kapcsolatos megkeresésre.

A 80 éves színészt több nő is megvádolta szexuális zaklatással a közelmúltban.

Anna Graham Hunter író még november elején beszélt a The Hollywood Reporter című filmes szaklapnak arról, hogy az 1980-as években Hoffman fogdosta őt és illetlen megjegyzéseket tett neki Az ügynök halála című tévéfilm forgatásakor.

Az Oscar-díjas színész nem sokkal később közleményben kért bocsánatot és hangsúlyozta, hogy az incidens nem “tükrözi a valódi énjét”.

Az AP-nek írt e-mailjében Cori Thomas elmondta, hogy a Hunter szavahihetőségét firtató támadások miatt döntött úgy, hogy megosztja a nyilvánossággal saját történetét.

“Arra válaszul, hogy miért hallgattam ennyi éven át, elmondom, hogy nem hallgattam, a barátaim és a családom sok éve tudnak a történtekről, csak nem mentem el vele az újságokhoz” – írta Thomas, hozzátéve, hogy ezt ma már nagyon bánja, mert most szembesülte vele, hogy “az én hallgatásom miatt volt, hogy ez másokkal is megtörténhetett és bűnösnek érzem magam emiatt”.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem veszi át díját Natalie Portman

    Nem veszi át díját Natalie Portman

    Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.