2018. április 25., szerda
Márk

Belföld

Újra futkározhat a megcsonkított kutyus – Videó!

Egy bangkoki férfinak teljesen elborult az agya, amikor kutyája, Cola megrágcsálta a cipőjét. A szívtelen gazda a csínyt látva úgy felhúzta magát, hogy a kutya két mellső lábát levágta egy karddal.

Cola végül egy állatmenhelyen kötött ki, ahol Gill Dalley, a szervezet vezetője olyan műlábakat szerzett az ebnek, amilyet a paralimpikonok is használnak. Az ötlet onnan jött, hogy Gill lábait egy vérmérgezésből adódóan amputálni kellett, így ő is csak protézissel tud járni. Cola csúcsminőségű végtagjain egy teljes évig dolgoztak, nem hiába. A kutyus most újra teljes életet él, boldogan futkározik és ugrál, akárcsak egészséges társai.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gál Kinga: Az EP menekültügyi eljárásra vonatkozó rendelettervezete veszélyezteti a déli határzár működését

  Gál Kinga: Az EP menekültügyi eljárásra vonatkozó rendelettervezete veszélyezteti a déli határzár működését

  Az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) szerdán bemutatott jogszabálytervezete egységesítené és kötelezővé tenné a menekültügyi eljárás lefolytatását az unió valamennyi tagállamában, amivel lehetetlenné tenné a menekültügyi eljárás tranzitzónákban történő lefolytatását, ezáltal jogilag veszélyeztetné a déli határzár működését – jelentette ki Gál Kinga fideszes EP-képviselő az MTI-hez eljuttatott közleményében szerdán.

 • Netanjahu levele Orbánnak: Partnerségünk a következő években erősödni fog

  Netanjahu levele Orbánnak: Partnerségünk a következő években erősödni fog

  Köszönetet mondott Izrael iránti állhatatos barátságáért és az elmúlt években kialakított szoros szövetségesi kapcsolatért Orbán Viktornak írt válaszlevelében Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, és sok sikert kívánt magyar kollégája újabb kormányzati ciklusára – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

 • Navracsics: Európában nem lehetnek másodosztályú fogyasztók

  Navracsics: Európában nem lehetnek másodosztályú fogyasztók

  Európában nem lehetnek másodosztályú fogyasztók, az élelmiszerek kettős minőségére megoldást kell találni, az ugyanis aláássa az állampolgárok bizalmát, és gyengíti a belső piacot – közölte Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős uniós biztos egy szerdai brüsszeli konferencián.