2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Belföld

Ünnepi gazdikereső a Lokállal

Annak elkerülése érdekében, hogy a kutyák, cicák pár hónap elteltével ismét menhelyen kössenek ki, a Rex Kutyaotthon Alapítvány elindította a „Négylábú szeretetfutár” kezdeményezést, amelynek célja, hogy ebben az érzelmileg felfokozott helyzetben is megfontolt döntést hozzunk. A Lokál pedig segít az állatok elhelyezésében.

A mai jelöltünk Jerry, aki lassan három hónapja él a Rex Alapítvány Állatszigetén. Azóta oltást és chipet is kapott, valamint nemsokára ivartalanításon is átesik. Lakásban is jól elvan, ha eleget sétáltatják és hétvégenként még kirándulni is elviszik. Inkább egyedüli kedvencnek ajánlott, mert más állatokhoz (cica, rágcsáló) való viszonya nem ismert. Az új gazdijelöltek a [email protected] e-mail-címen jelentkezhetnek.


A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót a beszámolójához, hogy annak minél nagyobb nyomatékot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek: 

Kapcsolódó Cikkek