2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Belföld

Ünnepi gazdikereső

A karácsony közeledtével egyre inkább felerősödik az emberekben az örökbefogadási vágy, mert úgy érzik, szívesen megosztanák a készülődés örömét egy négylábú családtaggal. Annak elkerülése érdekében, hogy a kutyák, cicák pár hónap elteltével ismét menhelyen kössenek ki, a Rex Kutyaotthon Alapítvány elindította a „Négylábú szeretetfutár” kezdeményezést, hogy megfontolt döntést hozzunk ebben az érzelmileg felfokozott helyzetben is.

A Lokál segít a kisállatok elhelyezésében! Legújabb jelöltünk Kenny, akit 2012-ben egyszer már örökbe fogadtak, de 2017 nyarán visszakerült az alapítvány gondozásába. Gazdái megváltak tőle, mert sokszor elszökött és nem tudták megoldani, hogy egy kennelt építsenek számára. Sajnos az egyik szökés során a kerítés átugrása közben keresztszalag-szakadást szenvedett, de már jobban van, gyógyulgat. Ezek után valószínűleg sokkal biztonságosabb lenne, ha lakásban tartanák. A kis beagle barátságos, más kutyusokkal is jól kijön, ráadásul szobatiszta. A leendő családtagról bővebben a [email protected] e-mail-címen lehet érdeklődni.


 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót a beszámolójához, hogy annak minél nagyobb nyomatékot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek