EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Hódmezővásárhely

Ünnepváró kézműveskedés

December 11. és 15. között kézzel készült apróságokat csinálhattak azok, akik ellátogattak a Németh László Városi Könyvtárba Hódmezővásárhelyen.

Az ünnepek közeledtével mindennap más-más apróságokat készíthettek a gyerekek, így például az egyik délelőtt a Mária Valéria Keresztény Óvoda nagycsoportosai egy karácsonyfára is felakasztható fényképkeretet csináltak. A nagyobb csoportokkal, akik bejelentkeztek, délelőtt, míg délután a szülőkkel vagy külön-külön érkező vendégeket is vártak a könyvtárba.

A közös ajándékkészítéssel a kicsik és nagyok együtt hangolódhattak a karácsonyra

Az évek óta hagyományos ünnepváró foglalkozások kapcsán az a tapasztalat a könyvtárban, hogy a gyerekek általában visszatérnek könyvet kölcsönözni és jobban összeismerkednek az intézménnyel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.