EUR: 322,84 Ft
CHF: 275,81 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Hódmezővásárhely

Ünnepváró kézműveskedés

December 11. és 15. között kézzel készült apróságokat csinálhattak azok, akik ellátogattak a Németh László Városi Könyvtárba Hódmezővásárhelyen.

Az ünnepek közeledtével mindennap más-más apróságokat készíthettek a gyerekek, így például az egyik délelőtt a Mária Valéria Keresztény Óvoda nagycsoportosai egy karácsonyfára is felakasztható fényképkeretet csináltak. A nagyobb csoportokkal, akik bejelentkeztek, délelőtt, míg délután a szülőkkel vagy külön-külön érkező vendégeket is vártak a könyvtárba.

A közös ajándékkészítéssel a kicsik és nagyok együtt hangolódhattak a karácsonyra

Az évek óta hagyományos ünnepváró foglalkozások kapcsán az a tapasztalat a könyvtárban, hogy a gyerekek általában visszatérnek könyvet kölcsönözni és jobban összeismerkednek az intézménnyel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.