2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Külföld

Üzekedő rénszarvasokkal illusztrálták a karácsonyi meghívót

Pajkos képpel illusztrálta az iskola a jótékony célú karácsonyi pulóverparti meghívóját. A rénszarvas bevált jelkép, ám ezúttal a fajfenntartáson ügyködő jószágokkal illusztrálták a családoknak küldött hírleveleket.

Könnyen lemondott volna a hirtelen jött népszerűségről a plymouth-i Hyde Park általános iskola. A tanintézet nemes szándéktól vezérelve szervez sokadjára jótékony célú összejövetelt karácsony előtt. Ezúttal azonban homokszem került a gépezetbe: a sok száz gyereknek, illetve a családjuknak küldött meghívót párosodó rénszarvasokkal illusztrálták. Igaz, néhány órával később viharos gyorsasággal eltávolították az iskola honlapján is megjelent pajzán levelet.


– Elnézést a bosszantó hibáért, sajnos, nem néztük meg elég figyelemesen a képet – mondta bocsánatot kérve a közösségtől  Tina Jackson igazgatónő. – Remélem senkit nem sértettünk meg igazán, és a baki nem vet rossz fényt nemes kezdeményezésünkre, mellyel a tanulókat és családjukat arra ösztönözzük, hogy támogassák, és segítséj a szegényebb sorsúakat!
– Egy kicsit megdöbbentettem, hogy egy általános iskola pajzán rénszarvasokkal illusztrált a hírlevelet. Lehet, hogy csak meg akartak nevettetni?

Mellesleg a Hyde Park iskola kifejezetten jó hírnévnek örvend, s remélhetőleg ez az incidens sem vet rossz fényt rá. Legfeljebb a buja rénszaravasokra.

Kapcsolódó Cikkek