EUR: 317,38 Ft
CHF: 279,89 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Ózd

Varázslatos koncert a Digitális Erőműben

Idén másodszor adott koncertet Ózdon a Magyar Continental Singers. A keresztény zenei formáció először lépett színpadra a könnyűzenei berkekben jól ismert Pintér Bélával.

Az ózdi Digitális Erőmű adott otthont a maga nemében egyedülálló koncertnek. A kezdeményezés ezúttal dr. Kósné Dargai Rita helyi képviselőtől érkezett. Ő kérte meg Oláh Krisztiánt a húsvéti Conti-koncert után, hogy idén adventre Pintér Bélát is nyerje meg a város számára. Így jött létre az ünnepi koncert.

Fotó: Schmidt Gábor
Felirat: Pintér Béla vállalta az együttessel a fellépést

Az esemény ezúttal is elérte célját: a résztvevők szinte minden ózdi keresztény felekezetből képviselték a város vallásos gyülekezeteit.

Fotó: Schmidt Gábor
Mintegy nyolcszáz érdeklődő vett részt a koncerten

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.