EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Ózd

Varázslatos koncert a Digitális Erőműben

Idén másodszor adott koncertet Ózdon a Magyar Continental Singers. A keresztény zenei formáció először lépett színpadra a könnyűzenei berkekben jól ismert Pintér Bélával.

Az ózdi Digitális Erőmű adott otthont a maga nemében egyedülálló koncertnek. A kezdeményezés ezúttal dr. Kósné Dargai Rita helyi képviselőtől érkezett. Ő kérte meg Oláh Krisztiánt a húsvéti Conti-koncert után, hogy idén adventre Pintér Bélát is nyerje meg a város számára. Így jött létre az ünnepi koncert.

Fotó: Schmidt Gábor
Felirat: Pintér Béla vállalta az együttessel a fellépést

Az esemény ezúttal is elérte célját: a résztvevők szinte minden ózdi keresztény felekezetből képviselték a város vallásos gyülekezeteit.

Fotó: Schmidt Gábor
Mintegy nyolcszáz érdeklődő vett részt a koncerten

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.