EUR: 322,45 Ft
CHF: 281,99 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Ózd

Varázslatos koncert a Digitális Erőműben

Idén másodszor adott koncertet Ózdon a Magyar Continental Singers. A keresztény zenei formáció először lépett színpadra a könnyűzenei berkekben jól ismert Pintér Bélával.

Az ózdi Digitális Erőmű adott otthont a maga nemében egyedülálló koncertnek. A kezdeményezés ezúttal dr. Kósné Dargai Rita helyi képviselőtől érkezett. Ő kérte meg Oláh Krisztiánt a húsvéti Conti-koncert után, hogy idén adventre Pintér Bélát is nyerje meg a város számára. Így jött létre az ünnepi koncert.

Fotó: Schmidt Gábor
Felirat: Pintér Béla vállalta az együttessel a fellépést

Az esemény ezúttal is elérte célját: a résztvevők szinte minden ózdi keresztény felekezetből képviselték a város vallásos gyülekezeteit.

Fotó: Schmidt Gábor
Mintegy nyolcszáz érdeklődő vett részt a koncerten

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.