EUR: 325,71 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb Ózd

Varázslatos koncert a Digitális Erőműben

Idén másodszor adott koncertet Ózdon a Magyar Continental Singers. A keresztény zenei formáció először lépett színpadra a könnyűzenei berkekben jól ismert Pintér Bélával.

Az ózdi Digitális Erőmű adott otthont a maga nemében egyedülálló koncertnek. A kezdeményezés ezúttal dr. Kósné Dargai Rita helyi képviselőtől érkezett. Ő kérte meg Oláh Krisztiánt a húsvéti Conti-koncert után, hogy idén adventre Pintér Bélát is nyerje meg a város számára. Így jött létre az ünnepi koncert.

Fotó: Schmidt Gábor
Felirat: Pintér Béla vállalta az együttessel a fellépést

Az esemény ezúttal is elérte célját: a résztvevők szinte minden ózdi keresztény felekezetből képviselték a város vallásos gyülekezeteit.

Fotó: Schmidt Gábor
Mintegy nyolcszáz érdeklődő vett részt a koncerten

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.