EUR: 322,45 Ft
CHF: 281,99 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Nagykanizsa

Világsztár a kávéházban

Világsztár lépett színpadra a Medgyaszay Ház Retró kávéházi esték című sorozatában. Nicolle Rochelle mostani programjában saját dalai mellett legkedvesebb szerzőitől és előadóitól, így Josephine Bakertől, Billie Holidaytől, Louis Armstrongtól és Judy Garlandtól válogatott szerzeményeket.

Az amerikai énekes, aki számos zenei műfajban, sőt a tánc különféle ágaiban is otthonosan mozog, hétéves kora óta él a rivaldafényben, szerepelt több filmben és sorozatban, egy Josephine Bakerről szóló darab címszereplőjeként bejárta a világot, játszott a Broadwayn, együtteseivel pedig gyakran turnézik Európában is. Mostani magyarországi látogatása alkalmával dzsesszének-mesterkurzust tartott a Zeneakadémián.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.