EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Egyéb Nagykanizsa

Világsztár a kávéházban

Világsztár lépett színpadra a Medgyaszay Ház Retró kávéházi esték című sorozatában. Nicolle Rochelle mostani programjában saját dalai mellett legkedvesebb szerzőitől és előadóitól, így Josephine Bakertől, Billie Holidaytől, Louis Armstrongtól és Judy Garlandtól válogatott szerzeményeket.

Az amerikai énekes, aki számos zenei műfajban, sőt a tánc különféle ágaiban is otthonosan mozog, hétéves kora óta él a rivaldafényben, szerepelt több filmben és sorozatban, egy Josephine Bakerről szóló darab címszereplőjeként bejárta a világot, játszott a Broadwayn, együtteseivel pedig gyakran turnézik Európában is. Mostani magyarországi látogatása alkalmával dzsesszének-mesterkurzust tartott a Zeneakadémián.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.