EUR: 323,34 Ft
CHF: 275,91 Ft
2018. július 15., vasárnap
Henrik, Roland

Külföld

Xbox helyett szegényeknek adta pénzét a kisfiú

A kilencéves Mikah Frye már az ünnepek előtt eldöntötte, hogy idén karácsonykor lemond a hőn áhított játékkonzolról, árából pedig inkább meleg takarókat vásárolt egy hajléktalanokat támogató alapítványnak.

Mikah nagylelkű adományára felfigyelt a Microsoft és a konzol gyártója is, akik gesztusáért egy limitált kiadású Xbox One-nal lepték meg, néhány játékkal fűszerezve. Egyébként a kissrác családja pár évvel ezelőtt olyan helyzetbe került, hogy pár hetet egy menhelyen kellett eltölteniük. Most ez a menhely segít eljuttatni a takarókat a rászorulóknak.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kitoloncolandók mintegy felét nem találják a német hatóságok

  A kitoloncolandók mintegy felét nem találják a német hatóságok

  A Németországból kitoloncolandó mintegy 23 900 ember közül csak 11 100 ember esetében sikerült végrehajtani az erről szóló döntést, nagyjából 12 800 esetben meghiúsult a kiutasítás, közülük 11 500 embert nem találnak a hatóságok – jelentette a Welt am Sonntag című, vasárnap megjelenő konzervatív német lap.

 • Rekordszinten a BMW eladásai

  Rekordszinten a BMW eladásai

  A BMW 1,8 százalékkal, rekordszintre növelte autóeladásait az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.

 • Orbán Viktor: A horvátok megmutatták, hogy a futballban minden lehetséges

  Orbán Viktor: A horvátok megmutatták, hogy a futballban minden lehetséges

  Orbán Viktor miniszterelnök ezúttal is a helyszínen, a moszkvai Luzsnyiki Stadionban nézi meg a labdarúgó-világbajnokság döntőjét. A Nemzeti Sportnak adott interjúban a kormányfő elárulja, hogy a döntőben is a horvátoknak szorít, és amondó, hogy a torna egyik legkisebb országának sikere nekünk, magyaroknak is reményt adhat.