EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Belföld

12 métert zuhant kutya

Elképesztő szerencséje volt annak a négylábúnak, ami egy sértetlenül megúszott egy hatalmas zuhanást.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága osztotta meg közösségi oldalán a hírt, hogy egy nagytestű kutyát kellett kimenteniük egy kútból Siójuton.


„Nagytestű kutya zuhant egy tizenkét méter mély kútba Siójuton. Megmentésére a siófoki hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, ahol az egyik kolléga mentőkötél segítségével ereszkedett le a kútba. A rémült kutyát sérülések nélkül sikerült kimenteni a mélyből” – osztották meg az örömhírt az oldalon, ahol a szerencsés kutyusról és mentésről is megmutattak képeket az olvasóiknak.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek