EUR: 321,01 Ft
CHF: 282,38 Ft
2018. november 20., kedd
Jolán

Sport

A Hyundaihoz szerződött Michelisz Norbert

Nem hosszabbította meg az elmúlt szezon végén lejáró szerződését Michelisz Norbert a Hondával, most az is kiderült, hogy a pletykák igaznak bizonyultak, és a magyar autóversenyző valóban a Hyundai és a BRC Racing pilótája lesz. Michelisz az új istállóban egy Hyundai i30 N TCR típusú versenyautóval áll majd rajthoz a világbajnokság helyébe lépő, újonnan alakult FIA túraautó-világkupa (WTCR) 2018-as szezonjában.

– Hasonló érzések kavarognak bennem, mint karrierem elején. Új csapattal, új autóval dolgozom egy új bajnokságban. Ez kihívást jelent, egyben nagyszerű motiváció is. Tavaly is az i30 N TCR-t és a BRC Racing Teamet kellett megverni a győzelmekért, így biztos vagyok benne, hogy idén is a győzelmekért és a bajnoki címért harcolhatunk – nyilatkozta a motorsport.com-nak Michelisz.


MTI Fotó: Máthé Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Bizakodva tekint a jövőre Marco Rossi

  Bizakodva tekint a jövőre Marco Rossi

  A magyar labdarúgó-válogatott hazai pályán 2-0-ra legyőzte a csoportgyőztes és feljutott finn csapatot a Nemzetek Ligája C divíziójában, sikerével pedig csoportja második helyén zárt.

 • Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  Dr. Mészáros János: A magyar sportolók méltón képviselték hazánkat a Nomád Világjátékokon

  A kirgizisztáni III. Nomád Világjátékokon négy arany-, négy ezüst-és négy bronzérmet szerzett magyar küldöttség tagjait köszöntötték a Hadtörténeti Múzeumban. A multisport eseményen öt földrész, több mint 80 országa 2000 sportolóval vett részt. Magyarországot a Magyar Turán Alapítvány hagyományőrzői és tradicionális, íjász, lovasíjász és mandala sportolói (szellemi taktikai sport), a Nemzeti Versenysport Szövetség íjász, szkander, szumó, sambo szövetségei által delegált valamint bothúzó versenyzők és sportvezetői képviselték – olvasható a misportunk.

 • Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Nagy Botondé a “világ leggyorsabb köríves rúgása”

  Bekerült a Guinness Rekordok könyvébe Nagy Botond, mint “a világ leggyorsabb köríves rúgása” cím büszke tulajdonosa. A magyar válogatott karatés ezt a múlt héten megrendezett madridi világbajnokság alkalmával érdemelte ki – olvasható a magyar sporttal foglalkozó misportunk.