EUR: 321,68 Ft
CHF: 280,87 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Extra

A jósnő szerint házasságot hozhat 2018 Liptai Claudiának

Mindannyian kíváncsiak vagyunk, mit tartogatnak számunkra a csillagok az idén. A Lokál felkereste az ismert jóst, Müller Rózsát, aki exkluzív titkokat árult el Liptai Claudia, Stohl András és a Rékasi Károly–Pikali Gerda páros jövőjével kapcsolatban. 

Liptai Claudia a tavalyi év nagy részét szülési szabadságon töltötte most közel másfél éves gyermekével, Marcell-lel, nagylányával, Pankával és párjával, Pataki Ádámmal. Szeptemberben azonban újult erővel tért vissza a TV2 képernyőjére, a Sztárban sztár, majd az Appra magyar! című műsorokban. Claudia élete ennél nem is lehetne kerekebb, azonban Rózsa szerint további meglepetések érhetik Liptait az idén.


– Claudia és párja nagyon boldogok a gyermekükkel, és már azon is gondolkodnak, hogy tartanak egy titkos esküvőt, ahová csak a családtagjaikat és a legközelebbi barátaikat hívják meg. Kisebb súrlódások azonban lehetnek az életükben: Claudia férfiakat megszégyenítő módon határozott, és a párja is elég erőteljes természetű férfi, de úgy látom, ezek a problémák nem állhatnak a szerelmük útjába – jelentette ki Rózsa.

Liptai Klaudia és Pataki Ádám
Fotó: Mészáros Diána

Rékasi Károly és Pikali Gerda kálváriáját két évig követte nyomon az ország, és egy emberként drukkoltak nekik, hogy rendeződjön az életük. Károly végül tavaly ősszel térhetett vissza a József Attila Színház színpadára, miután végérvényesen sikerült felgyógyulnia súlyos motorbalesetéből. Bár többször is felröppent a hír, hogy a jóképű színész hamarosan megkéri Gerda kezét, a jósnő egyszer s mindenkorra eloszlatta a kételyeket.


– Bármit is írnak az újságok, Gerda nem fog férjhez menni. Nagyon jó anya és partnere Károlynak, hiszen végig vele volt a nehéz pillanatokban is, de a házasságból nem kér. A kapcsolatuk egyik legfontosabb pillére az állandóság, ezért nem lenne jó, ha bármit is változtatnának a megszokott életükön. Az is egyértelműen látszik, hogy Rékasi igyekszik a lehető legjobb párja lenni a színésznőnek, és meghálálni neki azt a sok törődést, amit kapott tőle – mesélte Rózsa.

A tavalyi év legnagyobb visszatérése Stohl András nevéhez fűződik, hiszen Buci színházi munkáit kissé háttérbe szorítva újra a tévéképernyőn tűnt fel, a Sztárban sztár és a Piramis című műsorokban. Az 51 éves színész magánéletében is komoly változások álltak be: miután Buci 2016 végén szakított feleségével, Ancsikával, fél évvel később újra rátalált a szerelem egy Éva nevű hölgy személyében. Rózsa szerint a színész azonban nem állapodik meg végleg új kedvese mellett.

– Az vitathatatlan, hogy nagyon szerelmes új kedvesébe, és új párja is viszontszereti őt. Stohl azonban igazi férfi: nem tud megmaradni egy nő mellett, és most is azt látom, hogy ez a szerelem nem fog örökké tartani. Szakmailag újra előre fog törni, de vigyáznia kell, mert a jövőképében folyamatosan ott van a meggondolatlansága is, ami korábban már sok gondot okozott neki.

Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina: Azonnal beleszeretettem Kucserába

    Tápai Szabina és Kucsera Gábor megismerkedésének története akár egy hollywoodi filmbe is beleillene. Románcuk azonban nem volt zökkenőmentes, egyszer még szakítottak is, öt év külön töltött idő után azonban rájöttek: egymásnak teremtették őket.

  • 45 napig sírt Will Smith neje

    45 napig sírt Will Smith neje

    Will Smith felesége, Jada néhány hónappal ezelőtt indította el saját beszélgetős műsorát, a Red Table Talkot. Az elmúlt időszakban számtalan meglepő családi titokról rántotta le a leplet a kamerák előtt: kiderült például, hogy lányuk tinédzserként depressziós volt, és többször is megvagdosta magát.