2019. február 23., szombat
Alfréd

Extra

A jósnő szerint házasságot hozhat 2018 Liptai Claudiának

Mindannyian kíváncsiak vagyunk, mit tartogatnak számunkra a csillagok az idén. A Lokál felkereste az ismert jóst, Müller Rózsát, aki exkluzív titkokat árult el Liptai Claudia, Stohl András és a Rékasi Károly–Pikali Gerda páros jövőjével kapcsolatban. 

Liptai Claudia a tavalyi év nagy részét szülési szabadságon töltötte most közel másfél éves gyermekével, Marcell-lel, nagylányával, Pankával és párjával, Pataki Ádámmal. Szeptemberben azonban újult erővel tért vissza a TV2 képernyőjére, a Sztárban sztár, majd az Appra magyar! című műsorokban. Claudia élete ennél nem is lehetne kerekebb, azonban Rózsa szerint további meglepetések érhetik Liptait az idén.


– Claudia és párja nagyon boldogok a gyermekükkel, és már azon is gondolkodnak, hogy tartanak egy titkos esküvőt, ahová csak a családtagjaikat és a legközelebbi barátaikat hívják meg. Kisebb súrlódások azonban lehetnek az életükben: Claudia férfiakat megszégyenítő módon határozott, és a párja is elég erőteljes természetű férfi, de úgy látom, ezek a problémák nem állhatnak a szerelmük útjába – jelentette ki Rózsa.

Liptai Klaudia és Pataki Ádám
Fotó: Mészáros Diána

Rékasi Károly és Pikali Gerda kálváriáját két évig követte nyomon az ország, és egy emberként drukkoltak nekik, hogy rendeződjön az életük. Károly végül tavaly ősszel térhetett vissza a József Attila Színház színpadára, miután végérvényesen sikerült felgyógyulnia súlyos motorbalesetéből. Bár többször is felröppent a hír, hogy a jóképű színész hamarosan megkéri Gerda kezét, a jósnő egyszer s mindenkorra eloszlatta a kételyeket.


– Bármit is írnak az újságok, Gerda nem fog férjhez menni. Nagyon jó anya és partnere Károlynak, hiszen végig vele volt a nehéz pillanatokban is, de a házasságból nem kér. A kapcsolatuk egyik legfontosabb pillére az állandóság, ezért nem lenne jó, ha bármit is változtatnának a megszokott életükön. Az is egyértelműen látszik, hogy Rékasi igyekszik a lehető legjobb párja lenni a színésznőnek, és meghálálni neki azt a sok törődést, amit kapott tőle – mesélte Rózsa.

A tavalyi év legnagyobb visszatérése Stohl András nevéhez fűződik, hiszen Buci színházi munkáit kissé háttérbe szorítva újra a tévéképernyőn tűnt fel, a Sztárban sztár és a Piramis című műsorokban. Az 51 éves színész magánéletében is komoly változások álltak be: miután Buci 2016 végén szakított feleségével, Ancsikával, fél évvel később újra rátalált a szerelem egy Éva nevű hölgy személyében. Rózsa szerint a színész azonban nem állapodik meg végleg új kedvese mellett.

– Az vitathatatlan, hogy nagyon szerelmes új kedvesébe, és új párja is viszontszereti őt. Stohl azonban igazi férfi: nem tud megmaradni egy nő mellett, és most is azt látom, hogy ez a szerelem nem fog örökké tartani. Szakmailag újra előre fog törni, de vigyáznia kell, mert a jövőképében folyamatosan ott van a meggondolatlansága is, ami korábban már sok gondot okozott neki.

Kapcsolódó Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

  • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.